sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Chicago!

Lahti on Suomen Chicago - just ja juuri siellä se on - Chicago !!!! Lahden teatterissa! Kerrassaan loistava musikaali 1920-luvulta meille 2000-luvun ihmisille, joista juuri kukaan ei ole elänyt sitä aikaa. Tutustuin tähän nautintoon tyttäreni suosituksesta ja se kyllä kannatti.
Niin hyvä, että ihan väkisinkin alkoi miettiä, miten se kävis, jos itte kokeilis, jos sais sen tanssin jotenkin onnistumaan, kun niin hyvältä se näytti.


Chicago kertoo Roxien tarinan, joka siis murhaa miehen ja joutuu vankilaan! Hui! Naisvankilassa on sitten jos vaikka kuin hurjia tyyppejä ja joita pyörittää kuuluisia lakimieshurmuri Billy(Mikko Pörhölä), joka rahasta toimii aina todella asiakkaan puolesta. Ennen kuin kaikki alkoi, tyttäreni kiinnitti huomionsa muutamaa penkkiriviä edempänä olevan miehen hiuksiin, niin olivat kivasti laineilla, että olisko vaikka joku alan ammattilainen, juu oli! Billy!


Roxie, vaikka onkin melkonen, no en sano mikä, niin oli silti viehättävä ja lauloi kuin seireeni, viekoitteli ja sai vaan kaiken anteeksi, kun oli niin blondi !



Velma, toinen kamala nart...no naisvanki, huolimatta kaikesta, lauloi ja tanssi yleisön sydämiin.


Chicago eteni vauhdilla ja sai ihan haukkoa henkeään siinä, miten upeat olivat koreografiat, kuinka kaikki toimi, sujui kuin tanssi... heh, no niin, juuri se tanssi ja laulu, miten lahjakkaita nuoria oli koko joukko tätä ihanaa musikaalia tekemässä.
Tässä porukassa ei ollut suuria nimiä, mutta tästä voi nousta suuria nimiä!


Seremoniamestari(Tapani Kalliomäki) luotsasi tarinaa eteenpäin, oli aina milloin missäkin nurkassa ja mikä siinä oli niin kovasti tuttua....ahaa, niin hän on ollut tv-sarjassa Hovimäki, wau!

Kaiken kaikkiaan, oli ilo nähdä tämä musikaali, jota oli katsomassa yleisö, mikä muodostui kaiken ikäisistä. Lavasteet olivat niin täynnä glamouria ja kaiken kaikkiaan toimivat! Hyvää mieltä ja iloa pimeään syksyyn Chicagon kautta!

Kuvat: Sami Heiskanen

http://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)