sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Oodi Olaville !

Olavi Uusivirta oli jälleen Kouvolassa. House of Rock oli melko rauhallinen kun saavuimme paikalle ja tuntui siltä, ettei juuri yleisömäärällä hurrata. Olavi hyppäsi estraadille jälkeen klo 23 ja silloin sitä porukkaa tuli. Hiljaa virtasi jostain nurkista ja kun soitto alkoi, se räjäytti tilan, niin että kaikki olivat heti alkurytmeistä mukana!
Saimme kuulla Olavin tuotannosta niitä ihania biiisejä, sillä kaikki kelpaa! Jokaisessa on niin jotain herkkää ja mystistä, iloa ja voimaa!

Kolme ekaa biisiä meni vain laulaessa ja sitten Viimeinen kesä-biisi ja kitara mukaan...
Lisää kaikkea namia: Kesälauluja ja Nukketalo, Reeperbahn... Kunnes Olavi pisti polkaksi ja kehotti yleisöäkin, josta ei juuri polkan askeleita irronnut, hahhaa, ja niin tuli kuuma, että paita lähti!
Kyllä - Olavi kehoitti meitäkin riisumaan paidan ja just ku melkein tein sen, niin ei nyt sentään! Tartti keskittyä näkemäänsä ja kuulemaansa ja vilvoittaa itseään vaan raikkaalla juomalla, sisäisesti.
Säkkijärven polkan jälkeen Topi Sorsakoskea ja Kaksi kitaraa.

Rakkautta ilmassa, sitä oli - kun kaikki repes mukaan! Fiilis oli niin ilmassa ja niin täynnä sitä tunnetta. Olavi Uusivirran erittäin energinen tapa vetää keikka antoi yleisölle kyllä ihan kaiken! Sitä tiesi ihan kaiken aikaa, että nyt sitä saa ja sillä elää kauan. Ymmärtää, että Sun kauneus sekoittaa mun pään ja hei, Auttakaa!!!

Sitten - Timo Kämäräinen hokaa, että House of Rockissa on piano!!! Hän jättää kitaran hetkeksi ja notkeasti hyppää pianon taakse, kansi auki ja yksi kappale sillä - kerrassaan loistavaa! Kaiken jälkeen olet kaunis. Yleisö on niin mukana ja sitten ...

...yksi onnellinen pääsi mukaan!
Meistä kaikista tuntui varmasti siltä, että olimme sen hetken nuoria ja kauniita!

Kiitos Olavi Uusivirta: Olavi, Timo Kämäräinen(kitara), Jaakko Kämäräinen(basso) ja Olli Krogerus(rummut)
Niin ja House of Rock, mikä keikkapaikkana ja henkilökunnan ystävällismielisen palvelun takia on ihan parhaita - Kulttuurikissa kehrää!

 Kuvat: Elina Winne

Olavi Uusivirta - keikat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)