torstai 21. kesäkuuta 2012

Peppi Pitkätossu

Turun Vartiovuoren kesäteatterissa temmeltää Peppi Pitkätossu. Jo keväällä olimme päättäneet lähteä Turkuun ja silloin on oiva mahdollisuus nähdä turkulaista kesäteatteria. Päädyimme Peppi Pitkätossuun, jotta sain turkulaisen kummipoikanikin mukaan.

Menimme hyvissä ajoin paikalle ja väkeä virtasi joka suunnasta ja paikat täyttyivät. Jännitynyt porina oli päällä, kunnes alkoi kuulua kaikille tuttu Tässäpä Peppi Pitkätossu.... Niin se alkoi, huikea tarina jokaisen tuntemasta vallattoman hauskasta punatukkaisesta tytöstä.


Ihka oikea hevonen oli myös päässyt estraadille. Herra Tossavainen oli ihminen, mutta millainen marakatti! Keikkui kaiken aikaa milloin missäkin ja oli jos jonkinmoisilla mutkilla.  Mahtava. Sekin oli kiva yllätys, kun  Herra Tossavaista näyttelevä Jimi Kettunen olikin yhtäkkiä rouva Mielonen !

Pepin roolin aivan mahtavalla vedolla veti Pilvi Hämäläinen, jonka äänestä erityisesi pidin. Se oli jotenkin vaan niin Peppimäinen! Muutenkin Pepin rooli vaatii aika lailla, joten homma oli hallussa ihan täysillä.

Kaikki muutkin roolit olivat niin hiottuja ja nautittavia. Pepin isän roolissa oli Remu Aaltonen ja hän marssi lavalle loppupuolella, ikään kuin sokerina pohjalla. Kun Peppi on niin ikävöinyt isäänsä, merirosvo isä saapuu ja ottaa tilanteen haltuun!

Ihana ja hauska koko perheen näytelmä!

Kuvat: Kalle Karlsson

3 kommenttia:

  1. Oulun kesässä Peppi kävi viime vuonna, tänä vuonna näemme Tuhkimon. Tämä vaikuttaa vähintään yhtä hienolta estradiversiolta Pepistä kuin oululainenkin oli. Tuo elävä heppa varmasti kruunasi kokonaisuuden, etenkin lapsien mielestä ja miksei myös aikuisten :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä! Peppi on loistava, missä tahansa :)
    Elävä heppa on kiva, vaikka kaiken aikaa jännittää, miten se kestää sen shown???

    VastaaPoista
  3. Pilvi oli kyllä kuin ilmetty Peppi. Kerrassan upea löytö rooliin. Myös hevonen ja moottoripyörä olivat oivallisia. Samoin Tossavainen.

    VastaaPoista

Oliskos jotain sanottavaa ;)