lauantai 13. syyskuuta 2014

Jumissa

Lauantai-illan huipentuma oli se, kun kävimme Kuusankosken teatterissa, missä Luolanäyttämöllä näimme esityksen Jumissa.
Jumissa on Sami Malmbergin ensimmäinen teatteriohjaus, sillä hän on aikaisemmin kunnostautunut vain elokuvien ohjauksella. Mielenkiinnolla menimme katsomaan, mitä tuleman pitää.


Herra varjele, näytelmähän oli ihan farssi! Herra ministeri(Orvo Grönlund) sotkee ittensä liemeen, hahaa, ihan oikein...hmmm..no, eikös se niin ole? Kyllä, kaikki tykkää, jos ministeritason ihminen hiukan sekoilee. Nyt sitten ministeri Rauno Romppanen herää aamulla asunnosta, mistä ei pääse ulos(ovi takalukossa) ja missä ainoa seuralainen on dobermanni, jonka hännälle hän on astunut edellisenä yönä tanssiessaan ripaskaa.
Tämä kaikki selviää ja paljon muuta sillä, että meillä on kertoja, joka aina välillä ilmestyy näyttämölle ja valaisee tapahtumien kulkua.


Naapurin mummeli(Sirkka Seittu) ei saa kuunnella rauhassa radiotaan, koska naapurin koira louskuttaa, joten hän päättää pudottaa sille "herkkunakin", mutta mitä hän sitten näkeekään postiluukusta....


Mummu vetää kanveesiin ja ministeri soittaa hänelle apua. 

Ministeri Romppaisen pitäisi olla ihan jossain muualla, mutta hän on tässä asunnossa, missä tuntuu käyvän porukkaa ku torilla, jokaisella avain, mutta herra ministerin on pysyteltävä aina piilossa. 

Kävin katsomassa tätä teinipojan kanssa, joka sanoi, että oli hyvä, joten on se uskottava!

Kuvat: Sami Malmberg

http://www.kuusankoskenteatteri.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)