lauantai 14. marraskuuta 2015

Improklubi

Miun o ain tehny miel päästä Improklupii, siis nii ku kattomaa. Mite sit onkii ain käyny nii, et just sillo o ollu jotaa muuta. Tänää mie sit iltapäiväl tajusin, et ei helevetti, miullahaa ois mahollisuus nähä se tänää! Oujee, oikee kovast innostuin, nii ku ny ain innostutaa, ku kekataa yhtäkkiseltää jotaa kivaa. Kute asiaa kuuluu, ni aletaa kyselee kaverii mukaa. No, siin käi sit sillee, ettei kukaa ny nii nopeest innostu ku mie ja kukaa ei ollu miun mukaa lähös. Sit mie muistin, et hei, miehää se oon ittein paras kaveri, jot ei ku menoks! Nii mie vein ittein Kuusankosken teatterii, koska siel se mainio Improklupi ol!

Siel oikee suures salis se ol, oikee baarikii ja mie sinne suuntasin ja het äkkäsin pöyän, mis ol jo valmiin nuor mies. Lyöttäyin seuraa. Hain mukillise viinii(ei olt sherryy) ja virittelin tunnelmaa, mikä ol melkee käsin kosketeltava.... Hahaaa, vaik Impron eka hauska biisi ol "Mis miun käet on?"


Niin, olpa melkosen lystii, ku ol oikee pändikii, joka pani nii hyväst nuotillee, vaik välil ol oikee Beatles, The Beatles puikois ja tahti iha Back in the... Lisäks pändin solisti pistel biisei nii apteekist kuin verotoimistostakii.

Koko porukka vetel kyl sellasel taiol ja he-he, tyylil, ett miä olin iha pissii housuihini. Voikkaan sillalt hypättii muutamaa kertaa eri tyyleil. Kaatopaikal ol sakkii ja eritote se pätkä ol se, minkä oisin lapsein halunu näkevän, ku hää ol TETis Jäteasemal. Ois ehkä ollu tosi juones mukaan, vaik ei ny mitää raatoi tainu löytääkää.

Yleisön antamii reploi käytettii iha hemmeti hyvin, nii sananlaskuis ku kohtaukses Häät! Sitä yritti istuu aloillaa ja nauttii kui he olvat nii mahtavii! Paljon muutakii ol ja mite se aika riens, iha liia nopeest, ku kyl pikkase harmitti, ku se hauskuus loppus. Nii ois halunt viel lissää.

Mie oon sitä mielt ja vaik ei miult kysytäkkää, ni kerron silti, että lääkärit vois sen ainasen pillerireseptin tilal määrätä potilaal Improklubii, vaik sillai sarjoin. Mie nii ku iha vakaast uskon, et ihmisen on nii hyvä vaa väil heittää vapaal ja rentoutuu, nauraa! Ainakii se tuntuu hyvält, ni ei se voi olla pahast!

Kuvii otin, lupaa kysymät ja ei niist kaksisii tullu, ku ei oo kummone kuvaaja. Nimii en sillai ala mainittee, ku en kaikkiin nimii muista, ni tasapuolisuuen vuoks en sit mainitte niitkää, kutka muistasin. Mut - Hyvin tyä veitte!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)