sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kuusankosken Improklubi

Kerran vuodessa, siis vain yhden kerran, päästiin Kuusankosken teatterissa nauttimaan improilun hedelmiä. Nämä improesitykset ovat aina niin palkitsevia, kun yhtään ei tiedä, mitä tulemaan pitää. Kattaus oli taas mitä mainioin, siis ihan kaikin puolin, sillä tarjoilu pelasi joka suhteessa.

Kuva: Kini Laine
Hyvä eturivin paikka pöydästä, lasi juotavaa, hyvä seura ja sit se alkoi! Ainiin, sitä ennen yleisölle jaettiin kyniä ja lappusia, joihin sai kirjoittaa reploja! Niitä sitten illan mittaan käytettiin esityksessä.

 Kuva: Jasse Varpama
Iltaa veti Minna Ollikainen, jolla oli pieni, mutta sitäkin loisteliaampi ryhmä miehiä. Karsimaattinen Timo Lehmusmetsä, hassunhauska partamies Sami Lahtinen, nuori ja notkea Joni Tuisku ja musikanttina Tuomas Vanhalakka, joka improili myös sanallisesti.

Improillassa on aina se kiva jännite, mitä seuraavaksi, miten ne siellä lavalla selviävät ja joka kerta sitä vaan ihmettelee, että taas ne hoitivat potin kotiin. On se niin kovin mahtavaa, että on ihmisiä, joilla on kyky tuottaa hupia, ihan suunnatonta hupia.

Saimme nauttia niin sananlaskuista kuin laulusta, erilaisista tilanteista, joissa avainsanat pyydettiin yleisöltä. Ehkä ihan parasta oli se, kun nähtiin Siivouksen mestaruuskilpailut! Kilpailijoita oli kaksi, Sami ja Joni. Mitään rekvisiittaa ei ollut, mitä nyt vähän paperinpalasia. Juttu huipentui siihen, kun Sami "siivosi" Jonilla. Yleisöllä oli repeilyn paikka, kun Sami pyöritteli Jonia pitkin estraadia ja ei siinä vielä kaikki, sama vielä, mutta hidastettuna.

Koko porukka oli niin hulppea, että ei harmittanut kuin se, että se loppui, sillä olisi mokomaa improa nautiskellut vielä toisen mokoman.
Iso kiitos koko sakille - Minnalle ja "hupiukoille" !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)