torstai 7. marraskuuta 2013

Leijonasydän

Oli tullut se ilta kohille, että on päästävä elokuviin! Lapset kyytiin ja menoksi kohti Studio 123 ja siellä meille tarjottiin elokuva Leijonasydän! Herra 13v kuiskasi minulle, että kuinkahan käy, ku leffa on K16.... Olin, että no ei kuinkaa, ku äire on mukana.

Justjoo! Elokuvan ensi metreillä harrastettiin seksiä siihen malliin, että hiukan kiusaannuin, sen herra 13v:n puolesta, joka ei tuntunut olevan moksiskaan. Sehän oli pelkkää kauneutta, kun taas se, miten elokuvassa mätkittiin turpaan, niin se oli kamalaa. Mietin useaan kertaan, että oliko se kaikki tarpeellista ja jos oli, niin oliko ihan pakko näyttää sitä niin paljon?

Muutenhan elokuva oli ihana! Pidin tavattomasti pääosan esittäjästä Peter Franzenista, joka oli Teppo, uusnatsi. Hurja poika, mutta jonka sisällä kuitenkin sykki lämmin sydän. Teppo tapasi Sarin(Laura Birn), rakastui saman tien, oujee, mikä lovestoory! Sarilla on kuitenkin poika, Ramu(Yusufa Sidibeh) joka on musta.... Ups! Juuri Tepon ja Ramun välit ja niiden kehittyminen on herkullista seurattavaa.

Ramun isäkin(Jani Toivola) piipahtelee kylässä ja on heti niin supliikki kaveri, että sai oitis miun sympatiat!

Tepolla on kuitenkin kaikki ne omat (kamalat) kaverit, ihan kamalia. Veli, Harri(Jasper Pääkkönen) oli ihan hirveä, mutta miten veti roolinsa, se katse, leukapielien kiristely ja olemus, oli niin uhkaavaa, että juoksisin karkuun Heti!

Tilanteet kehittyy ja välillä miettii, että ei ole ulospääsyä, mutta kyllä kaikki järjestyy, vaikka paikka paikoin piilouduin, laitoin silmät kiinni.


Ihan katsottava elokuva, juu on, koska kaikkihan sen ovat jo nähneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)