tiistai 26. marraskuuta 2013

Vadelmavenepakolainen Kuusankoskella!

Miika Nousiaisen saman nimiseen kirjaan perustuva näytelmä on herkullista katsottavaa. Huolimatta siitä, että olin nähnyt jo aiemmin kyseisen esityksen KOM-teatterin esityksenä, niin se ei haitannu, ei vähimmässäkään määrin, sillä Kuusankosken teatterissa esitys oli niin huikea!

Mikko Virtanen(Joni Tuisku) on suomalainen mies, joka on hurahtanut ruotsiin, siis kyllä, ihan hurahtanut, sillä niin hauskaa se on, kun mies vaan tykkää Ruotsista ja ruotsista, ruotsalaisuudesta ja ruotsalaisista. Tarina siis lähtee siitä, jatkuu siitä ja loppuu siihen.


Näytelmän edetessä Mikko Virtanen muuttaa Ruotsiin, muuttuu ruotsalaiseksi Mikaeliksi ja siitähän mukava ruotsalainen, ajoittain makea, soppa syntyy. Hän vaikuttaa toisinaan jopa ihan täyspäiseltä, heh. Videokuvaa saatiin siitä kun oikea Mikael katoaa ja uusi syntyy.

Kaikissa muissa rooleissa, joita riitti, loikkivat Jari Lukkari, Minna Ollikainen, Linda Salmi ja Jatta Salo. Melkoista menoa, kun ei koskaan tiedä kuka tulee lavalle ja missä roolissa, mutta hemmetin hienoa, jättebra!


Silti, tämä kannatti nähdä jo senkin takia, että pitkästä aikaa sai nähdä Joni Tuiskun lavalla, sillä siinä se on lahjakkuus kohillaan.

Tämä kissa kehräsi kuin olisi saanut lautasellisen lämmintä(ruotsalaista) maitoa, hhrrr...

Kouvolan Sanomien arvostelu täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)