sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Eila, Rampe ja Likka

Nopolan sisarukset Sinikka ja Tiina ovat nyt onnistuneet tekemään aikuisille Heinähattu-Vilttitossu-Risto Räppääjä-tarinan! Eila, Rampe ja Likka on juuri sitä, arkisia kommelluksia pikkasen ylilyömällä, niin kyl se siitä, vaikkei tehäkkää mitää numeroo.


Mukavasti täyttyi sali Kuusaan Studio 123:ssa kun me olimme etunenässä tunkemassa sisään! Pienien teknisten alkukankeuksien jälkeen päästiin suoraan elokuvaan, sillä mainokset jäi pois - jiihaa!

Ihanan harmitonta oli tämän elokuvan seuraaminen. Joskus on niin ihanaa vaan jättää aivot narikkaan, ja hihitellä jollekin ihan älyttömille jutuille. No, Eila(Heidi Herala), Rampe(Pirkka-Pekka Petelius) ja Likka(Emmi Parviainen) on juuri sitä.
Oikeesti jokainen löytää tästä elokuvasta jotain, jollei ihan itteesä(ei kehtaa) niin ainakin naapurin tai anopin ellei ihan kaverin kaverin isää tai äitiä. Juuri ne sellaiset tutut jutut oli tehty niin koomiseksi, että meinas vetää popparit nenään.

Likalla on nyt poikaystävä, Pirkka! Eila ja Rampe, etenkin Eila on kovasti tykästynyt poikaan ja haluaa sen vävykseen! Likan anoppi onkin hiukan hianompaa sakkia ja siitä se sitten kaikki soppa alkaakin valmistua. Välillä kiehuu hiukan ylikin, mutta kyllä siitä vielä hyvä tulee, varsinkin, kun Eilan äite ja sisko ja Likan ystävä pelmahtaa soppaa sekoittamaan.

Kyl mää tästä nii pirin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)