tiistai 6. tammikuuta 2015

Päin seinää

Loppiainen sattui tiistaiksi, eri kiva, sillä ei kun elokuviin! Jälleen löysimme itsemme Kuusaan Studio123:n penkeiltä popparit sylissä ja virittyneinä tunnelmaan, kohtaamaan valkokankaan.

Päin seinään on elokuva, jota osasin odottaa jo siksikin, että siinä on Armi Toivanen ja Eero Ritala. Molemmilla nätit silmät.


Päin seinää on leffa, missä kaikki tuntuu menevän päin seinää. On yksinhuoltajaäiti(Armi Toivanen), jolla on tahra sielussa eikä tyttärellä Takulla(Mimosa Willamo) oo sen paremmin. Opettaja(Eero Ritala) koittaa tehdä parhaansa, mutta kun ei vaan mee kaikki niin kuin toivoisi. Takun isoisä(Kai Lehtinen) yrittää myös kantaa kortensa kekoon, mutta jos joku on joskus alkanut mennä pieleen, niin voi-voi!

Kyse on draamakomediasta, missä komedialliset osuudet kyllä naurattaa, mutta kaikki muu joko itkettää tai ärsyttää! Juuri kun olisi edes toivo paremmasta, niin menee juur niin Päin seinää! Jotenkin olisi toivonut heille kaikille vielä vähän aikaa, että kaikki olisi mennyt sittenkin paremmin...

Juuri kun sitä alkoi olla, välittämisen tunnetta, niin kaikki loppuu, juuri ennen kuin kerkiää mitään alkaakkaan.

Loppu ei ole mikään Happy End ja moni olisi toivonut, että olisi. Näinkö se sitten on, että kaikki menee päin seinää, kun on kerta mennäkseen?

Pidin kuitenkin tästä leffasta ja erityismaininnan saa nämä upeat nuoret näyttelijät, joita tässä nähdään!

Kuusaan Studio123

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)