perjantai 17. heinäkuuta 2015

KUKA, MITÄ, HÄH ?

Kuka? Mitä ? Häh?
No mie ! Kesäteatteria Haminassa ! Joo-joo, siellä Bastionissa! Siellä se Haminan teatteri veivaa Sleepy Sleepersiä oikein musikaalin muotosessa paketissa! Ei uskois, mutta ku ite näin ja kuulin, nii tottahaa se on. Tahtipuikossa on ollut Jalle Niemelä.

Onko järkee vai ei - ni ei ole, mutta ihan luokattoman hauskaa. On se niin väärin, että Tärisen mä täysin. Hyvä kun pysyin penkillä, sillä niin olin Liuskis läyskis lepakko(no en oo). Mieleen tuli sekin, että nyt Mennään Karjalaan, sillä Kaiken takana on nainen vai oliko se sittenkin Väinö?


Saimme nähdä Bodya, sporttia ja tsemppistä, joskin hetken luulin, että Hevi tulee, hevi tappaa, mutta se olikin vain Metsäradio. Väliajalla oli kaikkea herkkuva, mm. ameerikan herkkuva, lanttuva. En syöny. Söin jäätelön, jonka pudotin ensin sinne hiekkaan ja se oli ainoa Kaduttava homma.

Sleepy Sleepers kuului minun nuoruuteeni, joten olinhan ihan Saara kun pääsin olemaan saman ikäinen kuin mukana ollut poikani(15v). Palasin tämän musikaalin siivittämänä 1970-luvulle, jolloin ei todellakaan ollut R-kioskilla keskiolutta.

Kuka, mitä häh? on varsin onnistunut musikaali ihan kaikin puolin. Vaikka ei olisi elänyt Sleeppareiden aikaa, niin silti se ajan kuva välittyy, ja se huumorin kukka tuoksahtaa niin huumaavasti, että se osuu ja uppoaa myös nykynuoreen. Rokki raikaa ja mikä meno, mikä meininki! Tykkäsin tavattomasti tietty musasta(hitto, mikä bändi), mutta  myös joukkokohtauksista, joissa kimppakiva toimi(kiitos Hilppa Lampi). Ravin Janne Puluna oli kyllä niin ihana, niin hersyvän herk..hauska! Olle Tepponen Sakkena otti kyllä niin paikkansa.  Marianna Simola oli just niin Saara ja Henna Kiri melkoinen tiikeri!
Kaikki olivat onnistuneita ja oli kyllä kiva "näyttää" omalle lapselleen, mistä se Äire on nuoruutensa repinyt. Saankohan nyt ymmärrystä osakseni.

Huomasin, että yleisö viihtyi ja tuntui olevan niin mukana. Kiitos Haminan teatteri! Kyllä kannatti sompailla sinne moottoritiehässäkästä huolimatta. Joten, menkää hyvät ihmiset viettämään kiva ilta ja Muistatkos kuka kaivoon putosi?
Kuva: Kini Laine

Haminan teatteri

Kuvat: Anu Kaukiainen Studio Loiste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)