tiistai 7. heinäkuuta 2015

Tähti ja meripoika

Mikkelin Sinitaivaan alla oli melkoinen La Cumparsita kun siellä esiintyi Tähti ja meripoika! Suuren yleisön kanssa vietimme ihanan tuokion aikamatkalla jonnekin siihen aikaan, jolloin Olavi Virta lauloi ja ihastutti.


Olavi Virtaa onnistuneesti esitti Juhani Laitala. Olavi Virran ääntähän ei kukaan voi niin aidosti tulkita, mutta ei annettu sen häiritä, sillä fiilis oli tärkein ja se välittyi.

Tarina oli värkätty kokoon Olavi Virran elämää mukaellen ja hiukan oli keksitty mukaan kuvitteellista tarinaa. Ohjaus on Katriina Honkasen. Olavin lisäksi mukana oli Marja(Tuuli Anikari), joka niin ihailee Olavia, oikea todellinen fani.

Sydän kuuluu kuitenkin Meripojalle(Kai Vaine), joka meinaa jäädä Pojaksi varjoisalle kujalle. Kun tämä Luonnonlapsi lähtee merille ja palaa sieltä, niin jo vain on Tulisuudelman paikka.


Lauluja saadaan kuulla koko esityksen ajan, sillä niiden varaan on tarina rakennettu ja ihan oikea orkesteri varmistaa tahdit. Ihan kuin olisi ollut lavatansseissa, vaikka välillä vaan katseli sitä menoa. Syke oli rytmikäs ja olisi ihan pikkasen tehnyt mukana laulaa tai vaikkapa tanssia.


Näytelmän kaikki muutkin osalliset olivat aivan mahtavia ja nauruhermoja kutkuttavia, sillä huumorilla oli tämä musiikkinäytelmä maustettu. Naisilla ihanat mekot!!! Puvustukselle läpyt!


Iki-ihana klassikko, mikä uppoaa nuorempiinkin.
Joten nyt kannattaa olla Mikkeliin mänijä !

Kuvat: Jere Lauha

Mikkelin teatteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)