tiistai 15. syyskuuta 2015

Häiriötekijä

Häiriötekijä - on tämän syksyn kotimaisia elokuvia, mikä on siis ihan kertakaikkiaan pakko nähdä! Miksi, niin heti sen jälkeen kun tajusin, että ei seevetti, me ollaan tämä poikani kanssa nähty Q-teatterissa, niin siksi. Se ei muuten ihan heti minulle valjennut, vaati pari pientä päivää. Onneks valkeni...

Kuusaan Studio 123 otti meidät taas hienosti vastaan ja vietimme antoisan elokuvaillan!


Häiriötekijä käsittää erinäisiä tarinoita, ei millään kaikista helpoimmalla ja siisteimmällä huumorilla varustettuja juttuja, joten ihan pikku varoitus kukkahattutäteille tai sitten niille, jotka muutenkin kuolevat joskus huumorintajuttomuuteen.... Silti väitän, että moniin tarinoihin on helppo samaistua! Kyllä, ihan siihen kaikista absurdeimpaankin!

Hah - Elinan kuolema - (ei sentään Elinan surma) tai siis vanhan rouvan(jota antaumuksella näyttelee Elina Knihtilä) lopullinen lähtö kun perhe suree ympärillä on se ehkä tämän elokuva hauskin ja riemukkain kohta.

Pakko nostaa framille Tommi Korpela, joka tekee monta moninaista roolia, välillä jopa joutuu hiukan hakemaan, että kuka, mutta kun se selviää, on vilpittömän ihailun vallassa, että no silla lailla se tuokin sitten vaan luonnistuu.

Elina Knihtilä on niin räväkkä, niin hemmetin suora, että sitä ei voi vakavana katsella. Sitä repee ihan väkisin ja kummastelee, että kaikkeen sitä joutuukin.

Eero Ritala tekee myös hienon työn, monta kertaa! Samoin Elena Leeve, Lotta Kaihua, Pirjo Lonka.

Minusta tämä oli hauska elokuva, juuri sitä sopivasti vinksahtanutta huumoria ja olisin katsellut sitä paljon pitempäänkin, monta tarinaa enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)