maanantai 4. huhtikuuta 2016

Grease Valkeakoskella

Kylläpä kannatti ajaa Kouvolasta ihan ensimmäistä kertaa Valkeakoskelle, koska siellä oli GREASE, musikaali, joka oli pakko nähdä. Jotenkin aivan mutu-tunteella ajoin suoraan teatterin eteen, aivan kuin olisin ennenkin käynyt siellä. Hieno vanha puutalo, siinä se oli.

Valkeakosken teatteri oli haalinut lahjakkaat nuoret kasaan ja Marco Bjurström oli ohjannut ihan mahtavan nuorisomusikaalin! Siinä kamanat kohottui, kun talossa pantiin rytkettä.
Grease on tuttu musikaali, joka sai alkunsa jo 1970-luvun alussa Amerikassa. Sittemmin opimme tuntemaan sen elokuva-versiona ja nyt sitä esitetään siellä sun täällä ja kyllä maistuu.

Nyt saimme nauttia huikeasta musiikista ja tanssiesityksistä, missä Marco Bjurströmin tyyli näkyi ja tuntui hyvältä. Sitä oli ilo katsoa ja hämmästellä, miten taitavia nuoria oli saatu kasaan ja miten riemulla he osuutensa vetivät.

Pääosissa olivat Danny(Janne Saarinen), joka on jo tuttu Salkkareista ja Sandy(Nea-Maria Aulanko), joka on esiintynyt samassa osassa jo Musiikkiteatteri Skenessä 2011. Ei sitten ihme, että osat osuivat ja Sandyn ääni oli niin ihana.

Teen Angel oli Petteri Lassila, joka sai yleisön ihan hurmoksiin hyvällä laululla ja hulppealla komiikalla. Kropan hallinta ja ilmeet ihan viimesen päälle.
Koko joukko veti sellaisella energialla ja mikä hienoa, yleisö otettiin välillä mukaan!

Highschool on areena ja siellä erilaiset oppilaat! Opettajana Miss Lync(Ella Jaakkola) aivan kivan kimurantti, jonka olemuksessa oli kuitenkin jotain pirteän hupaisaa. Oppilaista nousi todella parrasvaloihin Rizzo(Sonja Pajunoja), jonka ääni oli häikäisevä. Kun hän veti osuutensa, nousi oikein iho kananlihalle.

Kaiken kaikkiaan koko musikaali oli alusta loppuun asti juuri niin ihana, kuin nuoret olivat sen tehneet. Olin niin otettu siitä lahjakkuuden määrästä ja siitä hyvästä olosta, minkä se sai aikaan!

Kyllä siis kannatti tulla käymään Valkeakoskella!

Valkeakosken teatteri

Musikaalin kuvat: Janne Kulosaari






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)