keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Onnenonkija

Se oli taas se hetki käsillä, kun oli pakko päästä elokuviin ja jälleen suuntasimme Kuusaalle ja Studio123:n hellään huomaan. Pänikät poppareita ja ei kun katsomaan, että valot sammuu ja elokuva saa alkaa.

Onnenonkija on Ville Jankerin ohjaama juttu tytöstä, jolla ei ole rahaa ja pojasta, jolla on. Kiva yhtälö eli vähän niin kuin sadusta, että köyhä tyttö tapaa rikkaan prinssin, mutta kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin sadussa.


Minka Kuustonen on Marja, jonka elämä pyörii blogien, muodin ja meikkien maailmassa, missä koko ajan pitäisi olla esillä. Rahaa palaa ja sitä ei ole eikä tule. Velkaa ja vippejä on joka suuntaan. Hän asuu vanhempien luona - Raisiossa, missä äiti patistaa tytärtään kaiken aikaa hankkimaan ammatin. Minka Kuustonen vetää roolinsa hyvin uskottavasti ja on kaunis ja luonteva. Nykyajan nuori nainen.

Olavi on Olavi, Olavi Uusivirta. Ihana rikas poika, jollainen ei haluaisi olla. Haluaisi olla vain ihan tavallinen ja siksi onkin töissä huonekalukaupassa. Älykäs ja vaatimaton, roolissaan aivan mahtava. Mielenkiintoista oli nähdä hänet tälläisessä osassa.

Kaksi erilaista nuorta tapaa toisensa ja mitä siitä tulee, jos kumpaakaan ei kiinnosta, ainakaan oikeilla intresseillä. No, onhan se hauskaa ja vähän romanttistakin. Jos mikään ei onnistu ja kaikki menee pieleen, niin siitä on vain suunta toiseen ja parempaan.

Onnenonkija on elokuva, missä pääsee kurkistamaan tämän päivän nuorten maailmaan ja se tuntui oikein piristävältä, huolimatta siitä, ettei kaikkea ymmärtänytkään, mutta se ei haitannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)