keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ella ja presidentti

Koska olimme Turussa, oli saatava annos kesäteatteria - Vartiovuorella. Omien teinieni lisäksi värväsin mukaan vielä 10v. kummipoikani, että oli jotenkin "luonnollisempaa" olla nauttimassa lasten teatterista.

Kesäinen ilma ei hivellyt ja vaikka ei satanut, yleisön asustus kertoi karusti lähinnä talvisesta kuin kesäisestä vuodenajasta. Kerrospukeutuminen ja eriväriset viltit olivat hyvin edustettuina.

Vaan asiaan! Ella ja presidentti on mahtava lasten näytelmä Timo Parvelan Ella-kirjoihin nojaten.


Ella on luokalla 2A ja ollut jo luokkakavereidensa kanssa pitkään, sillä heillä on niin kiva luokka ja niin kiva opettaja, että mitä sitä nyt luokalta toiselle siirtymään. Ellan(Tuula Väänänen) luokalla monta mukavaa oppilasta.
Pate(Thomas Dellinger) on rehtorin(Lola Wallinkoski) poika.
Tuukka(Johannes Vikman) on luokan nero.
Hanna(Emmi Kaislakari) reipas kännykällä kuvaava tyttö.
Samppa(Toni Harjajärvi) on Mustanaamio.
Pukari(Antton Kainulainen) on se joka pukaroi.
Opettaja, se hassun hauska opettaja on Jukka Leisti, jota ei voi olla muistamatta Tuttiritarista !!!


2B on sitten ihan toinen luokka, kuten heidän opettajansakin, Piippu(Maija Koivisto).

Pääosassa on kuitenkin 2A ja kuinka he yrittävät auttaa Mustanaamioita kasvamaan ihmisenä! Lisäksi tilannetta siivittää se, että Presidentti on tulossa kouluun vierailulle. Rehtori on määrännyt luokan 2A vierailemaan samaan aikaan Kierrätyskeskuksessa, mutta kuinkahan mahtaa käydä?


Ella ja presidentti on ihanan hauska ja puhutteleva näytelmä, mikä on sillai monitasoinen, että kyllä se aikuisillekin sopii. Itse asiassa oikein suosittelisin sitä aikuisille, sillä sen verran hyvää ajattelemisen aihetta sieltä tulee.

Kuvat: Turun kesäteatteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)