lauantai 15. marraskuuta 2014

Ovista ja ikkunoista

Ranskalainen komedia hauskuuttaa Kouvolan teatterissa. Rahalla!!!

Ihan tavallinen pariskunta elää ihan tavallista elämää, kun heidän arkeensa tupsahtaa rahaa. Jokaisen toiveuni, että kuinka olisi kivaa, kun rahaa tulisi ovista ja ikkunoista.
Aluksi yksi seteli ja mikäs siinä, mennään syömään...

Kun rahaa tulee enemmän, Laurence(Satu Taalikainen) ja Bruno(Arimo Haltsonen) alkavat syyttää toisiaan, sitten espanjalaista siivoojaa Tereseä(Tytti Vänskä).


Naapuri yläkerrasta, herra Traque(Raimo Räty), tulee myös mukaan kuvioihin ja mutkistaa tilannetta entisestään.








Aina kun tilanne edes hiukan rauhoittuu, rahaa tulee lisää ja pian sitä on kuin roskaa!!!


Jos alussa kaikki on suht normaalia ja fiksua, niin mitä enemmän rahaa tulee, sen hullummaksi touhu muuttuu! Raha sekoittaa asiat ja ihmiset.
Sitä ihan etukenossa jännittyy katsomaan, että mitä ihmettä siellä tapahtuu, mihin kaikki johtaa ja mikä on se suuri loppuratkaisu???

Kun lavastus oli niin steriili ja siisti, oli jotenkin hauskaa, kun koko estraadi oli täys "roskaa". Sen siivoaminen viimeistä seteliä myöten oli jännää seurattavaa, samalla kun repliikit kulki.

Kun sitä tämän esityksen jälkeen menee kotiin ja yrittää palata omaan arkeensa, sitä kiittää omaa elämäänsä, sitä ettei ole rahaa, on onnellinen omasta köyhyydestä ja siitä, että on edes jotenkin järjissään.

Kuvat: Marja Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)