sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Viivi ja Wagner

Kuusankosken teatterissa saadaan nauttia sikamaista taetteria, sillä Wagner Viivinsä kera hilluu Luolanäyttämöllä.

Wagner on niin laiska ja ärsyttävä sika, että menee jo sitten melkein ihanuuden puolelle? No, ainakin Viivi tykkää. Viivi ja Wagner - he ovat tuttuja meille Juban sarjakuvastripeistä, mutta miten heidät on saatu näyttämölle????


No on! Karolina Eklund-Vuorelan ohjaamana Viivi ja Wagner vetävät settiä niin, että heikompia hirvittää. Wagner(Kimmo Puhakka) rakastaa sohva ja olutta ja niin ollen sohvaa ja jääkaappi myös puhuvat hänelle, kilpaa ja viettelevästi. Ymmärrän sen oikein hyvin!!! Viivi(Tia Aronen) ei niinkään. Silti oli ilahduttavaa, ettei Viivi ihan niin tiukkana kaiken aikaa ollut.


Kun väliajan jälkeen Viivin ja Wagnerin arkeen tupsahtavat Viivin vanhemmat (Oki Ruuskanen ja Heli Nikunen) ja mummo (Aija Kajama), tulee lisää säpinää ja melkoista tuleekin. Mummo on ihan yli kylän ja kirvoittaa mehukkailla jutuilla yleisön nauramaan.

Wagner oli melkolailla se sama, mikä astelee ja laukoo juttujaan lehtien sivuilla. Puvustus oli osunut ihan saparon tynkään. Lisäksi tykkäsin tekniikasta, että äänet olivat niin osa kokonaisuutta!

Kuvat: Elina Winne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)