torstai 15. syyskuuta 2016

Juho Markkanen "Travoltana"

Kotkan kaupunginteatterin lavalla on 1970-luvun huumaa, kun Saturday Night Fever-musikaali antaa yleisölle ihan kaikkensa. Juho Markkanen vetää pääroolin melkoisen kuumassa huumassa.

1.    Esität pääosaa mahtavassa musikaalissa Saturday Night Fever! Miten tämä onni sinua potkaisi?
- Kuulin että Kotkan kaupunginteatteriin haettiin miesnäyttelijää, hain ja sain paikan.

2. Saturday Night Fever syntyi ja niitti mainetta 1970-luvulla. Olet syntynyt sen jälkeen. Miten tälläinen musiikki sinuun uppoaa? Bee Gees?

- Bee Geesin musiikki on ollut jo lukioajasta asti mulle kova juttu. Jossain bileissä joku soitti juurikin Saturday Night Fever - soundtrackia ja mulle se kolahti heti. Hyvällä tavalla vinksahtanutta musiikkia. Ja hyvä musiikki on aina hyvää vaikka olis 400 vuotta vanhaa

3.    John Travolta! Mikä fiilis oli astua hänen "housuihin". Oletko nähnyt elokuvan? Jos, niin montako kertaa?
-    En aikaisemmin ollut nähnyt leffaa ja jännitti hypätä John Travoltan kuuluisaksi tekemään rooliiin mutta tykkään haasteista ja päätin tehdä oman versioni aiheesta.

4.    Roolisi on varsin vaativa. Kuinka paljon vaati harjoitusta oppia vetämään laulut ja tanssit?
- n 2,5kk harjoiteltiin varsinkin tansseja jotka oli mulle haastavia. Hiki valui ja muutamankin kerran väkevästi kiroillen niitä harjoiteltiin :) Mutta naurettiin työryhmän kanssa vastapainoksi paljon!

5. Mikä tässä musikaalissa on sinun mielestä parasta?
- Parasta on tietysti musiikki ja disco-kohtaukset joita on älyttömän hauska tehdä. Meillä on yleisesti ottaen hieno porukka ja henki joka toivottavasti välittyy. Kannattaa tulla katsomaan! :D

Kuva: Juha Lahtinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)