perjantai 18. lokakuuta 2019

Kulkuri saapuu hotelliin

Mikä?teatterissa menee nyt hauska näytelmä, Kulkuri saapuu hotelliin. Käsikirjoitus on Simo Perämäen ja nyt Kouvolaan sen on ohjannut Viivi Mauno.


Heti kättelyssä käy niin, että päähenkilö marssii hienoon hotelliin vermeissä, joissa ei ole mitään mahdollisuuksia saada huonetta. Melko pian paljastuu, että "kulkuri" Jaska (Kaius Baarman) on melko lailla varakas. Hotellin vastaanoton topakka virkailija (Liina Heikkinen) ja hotellin talousihme Gunnar (Arttu Sorsa) sopivat kaupoista ja niin alkaa hotellin uusi elämä.


Säkkikankaaseen pukeutunut hotellin johtaja teki vaikutuksen myös pankinjohtajaan (Jenna Toivonen) ja siitäkös se juttu alkoi.  Vaan ei aikaakaan, kun...


...hotellinjohtaja Jaskan ex-hoito (Amanda Haukijärvi) saapuu paikalle sekoittamaan pakkaa.


Hotellinjohtaja ja pankinjohtaja ovat kuitenkin jo luoneet melko hyvän yhtiön.


Poliisi (Eemeli Saurila) on tehnyt vaikutuksen! Mikä on poliisin osa?

Upeaa teatteria nuorilta tekijöiltä! Olin todella vaikuttunut, että koko porukka, aina ohjaajaa myöten,  ovat nuoria, alle 20v.  Kokonaisuus oli erittäin hyvin onnistunut ja voisin hyvin uskoa, että monesta heistä kuulisi jatkossakin. Vuorosanat olivat hyvin hallussa, joskin hivenen hitaammin joitain reploja voisi replikoida. Niin ja hiukan lisää tulkintaa. Nyt tulkinnassa onnistui todella onnistuneesti Amanda Haukijärvi. 
Kaikki olivat upeita ja oli suoranainen ilo olla yleisössä. Se, mikä oli vielä aivan mahtavaa, niin se, että yleisö koostui 85% nuorista! Joten, iso peukku nuorille tekijöille, koska juuri he saavat nuoret teatteriin.  Fiilis oli mahtava! Jatkoon!

Kuvat: Veera Hyppänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)