sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Kokkisoppa

Jaalassa on nyt keitetty sellainen soppa, mistä voi ammentaa itselleen kesäillan antoisat antimet. KOKKISOPPA on tarjolla kesäteatterissa ja sen voi nauttia hyvissä maisemissa ja ihan istuallaan. Kokkina häärää Timbe! Varsinaisen sopan on kasaan keitellyt ohjaaja Irja Ahtovirta.
 
Timben nahkoissa tuskailee Jyri Turunen, joka on roolissaan juuri niin syvällä, että sitä miettii, miten siitä voi selvitä. Koko kroppa ja ilmeet ovat käytössä! Timbellä pitäisi olla kaikki hyvin, kun on mainetta ja kunniaa, rahaa ja naisia, vaan voi-voi! Kirjanpitäjä Sanna Koskela, jota mainiosti esittää Tiina Klemola, pelmahtaa paikalle ja ilmenee, että oikeastaan mikään ei ole niin kuin luulisi. Ei, huolimatta siitä, että Sanna ja Timbe tuntuvat olevan naimisissa, vaikkakin erossa.

Naisia Timbellä siis on, erilaisia ja erikokoisia ja eri tarpeisiin. Lisa Lahtinen on tuoreimmasta päästä. Anne Nyström on tässä hepsankeikka-roolissa lyömätön.
Timben "kotihengetär", joka tekee ja osaa kaiken, myös kuulee kaiken, hän on Assi! Auli Kallio on vuodesta toiseen Jaalan kesäteatterin kutkuttavin tyyppi. Hänen ei tarvitse kuin hymähtää, niin jo vain alkaa naurattaa. Tätä mieltä on muutkin kuin minä, joten hehkutus tulee aika kuumana.


Tarkastaja Risk verotoimistosta tulee vierailulle. Arja Stolt on varsinainen tarkastaja, tiukka ja muka tarkka, kunnes tulee vitsin aika ja sen päälle naurut, niin meinasin tippua penkiltä.

Lisää naisia Timben elämään, sillä ylitarkastaja Doris Tarkka saapuu myös sopan keittoon. Annika Viantie saapuu tarkkailemaan, vaikka olisi luullut hänen olevan eräs Pirjo...
Timben soppa alkaa olla aika pohjaan palanut. Vielä kaivataan naista, joka on Veera Virtanen. Onko hän olemassa vai eikö ole?

Kokkisoppa on varsinainen kesäkeitto, raikas ja värikäs, hauska ja kaikin puolin viihdyttävä ja se tekee olon hyväksi. Se on helposti sulavaa, joten siitä ei tule vatsan puruja. Sitä voi nauttia koko porukalla ja siinä ei ole mitään liikaa eikä liian vähän.
Menkää ja kokekaa!

Kuvat: Elina WinneEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)