perjantai 21. heinäkuuta 2017

Seitsemän suloista syytä

Haminan kesäteatteriin tulee vaan joka kesä lähdettyä ja koskaan ei ole pettyä tarvinut. Ei tänäkään kesänä ja siihen on Seitsemän suloista syytä, ohjaus ja käsikirjoitus Antti Sevanto.

Hyvä, miepä kerron teille seitsemän suloista syytä lähteä Haminan kesäteatteriin:

1. Haminan teatteri värkkää joka kesä aina niin herkullisen tarinan, että sen seuraamisesta nauttii ja siitä tulee hykerryttävä fiilis. Seitsemän suloista syytä on se tämän kesän kutkuttava juttu!

2. Romppaisen perhe/suku!!! Ihan mahtavaa, kun koko sakki kokoontuu mökille ja miten sitten sattuukin, että joku heistä voittaa lotossa!

3. Noora Kankaanpää os. Romppainen huomaa, että perskutti, lotossa kaikki oikein?! Mari Teittinen säheltää tässä roolissa juuri niin sekopäisenä kuin voisi kuvitella ittensäkin, kun kaiken arjen keskelle paukahtaa 17 miljoonaa! Papukaijamerkki sille, että heti aluksi kastelee ittensä ja vetää koko spektaakkelin läpi niissä samoissa vaatteissa!!!

4. Samuli - Nooran mies, jonka roolissa Juha Vilkki on kyllä ihan onnen omiaan. Nooran ja Samulin suhde oli niin aito. Uskottava ja sellainen vilpitön. Koko yleisö huokaisi syvään, kun Samuli lauloi Nooralle.

5. Lapset/nuoret!!! Olen aina innoissani, kun mukana on lapsia ja nuoria. Nyt oli ja kyllä oli reipasta ja pirteää huomata, millaisen pikantin maun näytelmälle antaa juuri se, että on kaikenikäisiä mukana. Oikeassa ja elävässä elämässä on lapsia ja nuoria ja ne tuovat sinnekin oman osuutensa. Jokainen teki oman osuutensa niin hyvin kuin saattaa. Lapset olivat lapsia ja nuoret nuoria!

6. Pertti!!! Pertti Rönkkö, kaatopaikan valvoja! Jan Mykkänen on taas elementissään, sillä kyllä - ihan on meno ja meininki kohillaan, kun Pertti panee parastaan. Roska-räppi oli heti niin hyvä, että meinas mennä housuun, kun niin nauratti. Kun Pertti huusi mennessään: Mie oon Kingi, kaikki huutaa mun nimee....ni jo vot, se oli ihan eetvarttia!

7. Musiikki!!! Hei, nyt kuultiin mitä hienoimpia biisejä, sanoitukset vaan olivat hiukan erilaisia ja niin huvittavan osuvia, että pois alta. Seitsemän suloista syytä on musiikkikomedia, missä on enemmän kuin kolme kertaa seitsemän suloista biisiä! Nauratti ja herkisti, kuten koko esitys. Koreografiatkin (Titta Tunkkari) svengasi kuin hirvi!

Siis, kyllä kannattaa mennä Haminaan ja siellä kaiken muun lisäksi kesäteatteriin! Tulee vaan niin seitsenkertaisen suloinen mieli ja sielukii tykkää.  Koko väki antoi kaikkensa ja sen huomasi.

Kuvat: Sofia VirtanenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)