keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Teit meistä kauniin

Noni, kyllä tätä oli odotettukin! Meinasin ensin, että olen ihan iteksee tai omien kavereiden kanssa menossa katsomaan tätä, mutta väärin - lapseni halusivat mukaan!!!! Joten ei kun Kuusaalle ja Studio 123!
Apulanta kolahtaa ikään katsomatta aika lailla moneen. Eikä mikään ihme. Jos bändi on ollut kasassa niin kauan, että siitä tykkää äidit ja tyttäret, onko ihme, jos tämän Tuukka Temosen ohjaaman elokuvan tahtoo nähdä kaikki! Ei varmasti Tuukka voinut kuvitellakaan aikojen alussa, missä nyt ollaan!


Mikä ensin leffassa kolahtaa, niin käsittämättömän hienot henkilövalinnat! Miten kummassa olikin saatu niin sen oloisia ja näköisiä tyyppejä esittämään Apulannan tyyppejä!?
Tatu Sinisalo Toni Wirtasena on uskomaton - oikein joutui olemaan etukenossa, että miten hän voi olla niin Toni!?
Teppo Manner oli niin Sipe, kiltti ja sovitteleva, niin kuin rumpalin kuuluukin olla ! Rakastunut ja ujo, kohteena Mandy, jonka roolin ihanan "ulkomaalaisesti" veti Mimosa Willamo.


Iiro Panula oli niin kaikin tavoin Tuukka, että sitä vaan ihmetteli, kuin se voi olla mahdollista?
Roope Salminen punkkaroi Antti Lautalana. Hah, ihana rooli ja se tyyli oli niin nam!

Itse elokuva oli huikea! Heinola on kaunis ja se tuli nähdyksi sen kaiken muun rinnalla. Miten pojat tapaavat ja perustavat bändin, kuinka treenataan ja keksitään kaikkea jäynää. Hemmetin hienoa saada nauraa elokuvissa sille, mille ei ehkä siunausta antaisi....
Se, miten vanhemmat suhtautuvat nuoriin, kaikki skenaariot on tarjolla. Sipe Santapukin äitinä loistaa Olga Temonen ja hän se ihana on, oikein kaikkien äitien äiti!

Erityisen hauskaa oli bongata Toni, Sipe ja Tuukkakin elokuvasta, ihan muissa kivoissa pikkurooleissa!

Suomalainen elokuva, joka kuvaa tätä aikaa, suomalaista luonnetta, missä juodaan viinaa, annetaan periksi ja ei anneta periksi. On sitä pahaa oloa, mutta myös sitä myötäelämistä. Siksi juuri tämä elokuva tulee lähelle ja koskettaa ja kun se loppuu, on hyvä mieli siitä, että Apulanta on edelleen voimissaan.

Apulantaa meille kaikille!!!

Kuvat: Juha Kärkkäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)