torstai 13. lokakuuta 2011

Yhtä kyytiä

Nih, yhtä kyytiä menimme! Ilmasiin kuviin Kuusankoskelle, sillä Studio123 näytti leffamaratoonissa Yhtä kyytiä-leffan. Oli ihan pakko käyttää tilanne hyödyksi, sillä kun sitä ramppaa leffassa tämän tästä, niin se maksaa ajan mittaan, joten joskus on saatava jotain ilmasiks. Niinpä lähdin töistä aikaisemmin ja värväsin nuoriani mukaan, jotka lähtivät kouluistaan aikaisemmin. Hyvän elokuvan takia tekee mitä tahansa. Moni muu oli ajatellut samalla lailla, sillä sali on täysi!

Kyllä kannatti! Yhtä kyytiä oli yhtä kyytiä alusta loppuun! Tuttuja maisemia ja tuttuja näyttelijöitä, sillä olihan leffa kuvattu näillä kulmilla, näillä voimilla ja hah, niin hauskaa oli! Hyvä Kouvola! Elokuva on kommelluksia ja kivoja sutkautuksia pitkin matkaa.

Jos on nähnyt elokuvan Veijareita ja Yrityksiä, niin tämä elokuva on melkein sama paitsi ei sinne päinkään, koska tämä oli minusta paljon parempi. Sanoisinko jotenkin jouhevampi. Henry Holopainen "Late" on aina hyvä, mutta Yhtä kyytiä-leffassa Orvo Grönlund "Jorma" alkoi jo päästä samalle tasolle. Nadja Holopainen "Veera" oli ensin niin ganstaa, mutta kun nilkka napsahti, purkaantui hänestä ihan avuton norminainen. Jenni Niskanen "Leena" oli niin hassunhauska topakka maalaistyttö. Veli-Matti Karen "Viki" osaa kropallaan ja ilmeillään kertoa kaiken ! Tytti Vänskä autoliikkeessä, ah, oli vienyt sanat suustani, sillä jos auto prakaa, niin.... ja että julkisilla kulku ei ole parhautta!

Tämä elokuva oli hemmetin hyvä! Voin tunnustaa, että olisin mennyt sen katsomaan, vaikka siitä olisi pitänytkin maksaa oikea ja normaali leffalippu. Olisin ihan ilolla sen tehnyt!

PS. Mukana ollut nuoriso tykkäsi myös leffasta ja mainitsivat, että pastori oli paras, ja se, kun oli kuvattu Kouvolassa. Kiinnittivät huomiota seikkoihin, joita en edes huomannut, kuten siihen, että asemakohtaus oli kuvattu rempan aikana. Niin, ja että leffa oli hauska!

1 kommentti:

Oliskos jotain sanottavaa ;)