tiistai 19. elokuuta 2014

Kesäkaverit

Pitkästä aikaa, pitkän kuuman kesän jälkeen, hitonmoisena sadepäivänä oli ihan mieletön idea lähteä elokuviin! Naisenergiaa autollinen ja ei kun menoksi. Kuusaan Studio 123 ja Kesäkaverit !!!


Elokuvassa mennään Hangon kesään ja vietetään sitä ihan niin kuin asiaan kuuluu, pitämällä hauskaa! Iiris(Anna Paavilainen) ja Karoliina(Iina Kuustonen) ovat ottaneet sieltä pestin tarjoilijoina ja siitä se sitten alkaa. Aluksi on saatava asuntoasiat järjestykseen ja se hoituu Eevan(Minka Kuustonen) kautta tai kanssa. Mukaan tulee vielä Iiriksen sisko Hertta(Pihla Viitala). Alkaa oikein tyttöjen kesä...

Tai niinhän sitä luulis. Suloinen Jussi(Lauri Tilkanen) osuu Iiriksen polulle. Karoliinaa vie Tommy(Sampo Sarkola) ja Eevallakin on joku....Olli(Eero Ritala). Kaikki ei mene kuitenkaan niin kuin elokuvissa vaan mutkitellen. No, pääasia onkin se "tyttöjen kesä".

Vauhtia piisaa ja miten on hauskaa! Aivan ihanan piristävä elokuva, missä keski-äkäinen täti-ihminen ihan tunsi nuortuvansa. Kun elokuva on ohi, voi taas palata omaan arkeensa, hyvin virkistäytyneenä!

En suosittele elokuvaa kukkahattutädeille enkä niille, joilta oma nuoruus jäi elämättä, sillä tässä paketissa tulee se kaikki ja se voi panna harmittamaan!

Elokuvasta mieleen jäänyt neuvo: Jos kohdallesi osuu mukava mies, ota se, sillä vittumaisista ei ole kuin harmia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)