maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kurvikkaat konsultit

Jaahas, on se vaan niin, että jalo elämä on Jaalas, ku siellä on niin mainio kesäteatteri. Tänä kesänä nähdään tiukkoja kurveja ja niitä konsultoi Kurvikkaat konsultit.

Mainio näytelmä, missä saadaan kuulla vanhoja seiskytluvun iskelmiä! Farssi se kuitenkin on. Maatila on vähän niin kuin lopetettava ja keksittävä jotain uutta toimintaa, joten konsulttihan sen keksii/päättää, että maatilamatkailua. Näytelmän on ohjannut Irja Ahtovirta
Isäntä itte, Viljo Koivujuoksu(Jyri Turunen) on suostuvainen ja lehmä tarttee ensin lopettaa. Se ei olekkaan mikään ihan helppo nakki. Yritys on silti jo hyvässä vauhdissa ja ensimmäiset asiakkaatkin pelmahtavat paikalle. On avustajaa ja edustajaa, maataloustarkastajaa ja turistia! Välillä mennään tukka putkella ja kuka on kenenkin kanssa ja ennen kaikkea, kuka tai ketkä ovat kaapissa!?

Vaimo on hukassa ja varavaimo(Auli Kallio) on otettava tilalle, että saadaan nimiä papereihin. Vain farssissa käy niin ja sekin että ovia piisaa.
Musiikki ei ole pääasia, mutta sitä on juuri sillai sopivasti välissä ja biisit on niiiiin hyviä.
Yksi näytelmän hersyvimmistä kohdista oli puhelinvastaaja(Tiina Klemola). Kertakaikkisen hauska !Toinen oli se kun edustaja Jaakkima(Joonas Vanhatalo) pukeutuu naamiaisasuun. Voi, miten söpöä!!(ei kuvaa, menkää ite kattomaa)
Kurvikkaat konsultit on harmiton, hassunhauska kesän keveä näytelmä, mistä jää ihan hyvä mieli. Roolitukset olivat rentoja ja tyypit niin hulvattomia.
Enkä ollut ainoa, joka tykkäsi. Seuralaiseni, teinipoika ja täysi katsomo tykkäsi istua kesäisessä pyhäillassa. Vettäkin satoi välillä, mutta siihen on jo niin tottunut, ettei se haitannut, hyvä kun edes huomasi.

Kuvat: Hilma Stolt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)