lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ulkomaalainen

Olihan oikein kesäpäivien aatelia, ku pyyhkästiin Heinolaan katsomaan, minkälainen on Ulkomaalainen! Siis semmonen ihminen, kun on tullut jostain tosi kaukaa ja ei puhu tai kun puhuu, niin todella omituisesti. Niin ja kun oikeasti hän ei ollut ulkomaalainen vaan esitti vaan ja tämmöstä esitti Iikka Fors Heinolan kesäteatterissa näytelmässä Ulkomaalainen. Ohjaus on Jaakko Saariluoman.
Heti on pakko mainita lavastus! Aivan mahtavat puitteet ja kyllä niin silmä lepäsi. Olisin voinut muuttaa niihin lavasteisiin, no hyvä, edes mennä käymään, sillä olihan kyseessä majatalo, jota emännöi topakka Betty Meeks(Ulla Tapaninen).

Talossa asui sisko ja sen veli, Catherine(Anu Sinisalo) ja Ellard(Antti Lang). Bettyn  vanha ystävä Froggy(Eero Saarinen) tuo sinne oman vanhan ystävänsä Charlien, joka vain haluaa olla rauhassa, ei siis halua puhua kenenkään kanssa ja niin Froggy kertoo, että Charlie on ulkomaalainen ja soppahan on sitä myöten selvä.
Koska Charlie ei siis "ymmärrä" mitään, niin kuulee yhtä sun toista, mm. pappi-Davidin(Taisto Oksanen) ja Owen Musserin(Jari Pehkonen) ketkuiluista.  Läpeensä hyvätahtoinen Charlie on melkoisessa liemessä, kun saa tietää asioita, vaikkakin aika lailla onnekseen.

Iikka Forss Charliena on aivan mieletön! Kun hän pääsee vauhtiin, yleisö tuskin kykenee hengittämään, sillä sellaisen soolon hän veti! Niin ja hänen nivelet täytyy olla kumia. Antti Lang Ellardin osassa herättää varmaan kaikkien äiti-hoiva-fiilikset ja onneksi käy hyvin!
Koko sakki oli mainio, kiitos heille ihanasta tuokiosta!

Heinolan kesäteatteri kuuluu kesään ja missään ei ole varmaan niin viihtyisää ravintolaa! Sen huomaa jo siitä, että ennen esitystä kauppa käy niin, että jonoa pukkaa. Ihmiset tulevat ajoissa ja viihtyvät, enkä ihmettele yhtään. Mekin olimme siellä ajoissa.
Suosittelen lämpimästi!

Kuvat: Heinolan kesäteatteri

Heinolan kesäteatteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)