tiistai 17. toukokuuta 2011

Huhtikuun tytöt

Tänään oli se ilta, kun kävin katsomassa Kuusaalla Vareksen, tyyliin kaksi yhden hinnalla. Huhtikuun tytöt oli tuttu juttu, sillä tottakai kirja oli luettu ja teatteriversio nähty. Nyt oli elokuvan vuoro.



Antti Reini oli taas niin huikea Jussi Vareksena. Vares saa kissan, minkä nimeksi tulee Jeesus. Ronski mies kissa kainalossa on erittäin upea yhdistelmä. Turkukin näyttäytyi parhaimmillaan ja koko elokuva oli loistava, sanokoon kuka mitä tahansa.

Mikko Leppilampi toimittaja Ruuhion roolissa antaa Varekselle tehtävän tutkia 15 vuotta sitten tapahtunutta Huhtikuun tyttöjen mysteeriota. Vares alkaa hommiin ja tottahan siitä jotain syntyy. Kolme neitoa on hävinnyt/murhattu, mutta ei sitten niin mitään tietoa jäänyt. Vareksen tuttavapiiristä löytyy heti johtolankoja.
Nainen, joka Vareksen *kaappaa* on Sirkku, jota näyttelee Riitta Viiperi. Hänet muistan jo elokuvasta Palava enkeli(1984). Taisto Oksanen oli kylmäverinen tappaja, suorastaan hyytävä. Ismo Kallio on herttainen Gunnar.

Elokuva eteni niin, että kun se loppui olin ihan pöllönä, että joko nyt, olisinhan minä vielä katellut. No, nyt odotellaan seuraavaa Varesta, Sukkanauhakäärmettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)