sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Tähtitaivas

Kun ulkona oli pimeää, kosteaa ja kylmää, oli aivan ihanaa mennä Voima-teatteriin. Sinne valoon ja lämpöön, missä aukeni koko Tähtitaivas!

Pilke silmäkulmassa tehty katsaus iskelmätaivaan tähtiin oli niin kaunis, hauska ja koskettava. Taivas aukeni ensin Harmony Sisters'n Kodin kynttilät-laululla. Voiko kukaan keski-ikäinen(tai vanhempi) olla sitä muistamatta. Minulle se toi heti mieleen lapsuuden hetkiä...

Saatiin kuulla Laila Kinnusta ja Olavi Virtaa aina Jukka Poikaan asti. Kaikki biisit antoivat jotain, muistoja, hyvää mieltä, naurua ja ihmetystä. Siis miten hyvin neljä ihmistä vetivät reilun tunnin pituisen shown.

Virve Mattila vaihtui Laila Kinnusesta Jenni Vartiaiseen ja lähes kaikkeen siitä väliltä. Virven ääni on tumma ja jotenkin sellainen aikuisen kannattava.


Janne Outinen oli niin omimmillaan Bädding- ja Irwin-osuuksissa. Hyvin luontui Tapani Kansa ja Jukka Poikakin. Vauhtia piisasi.


Simo-Pekka Patrikainen oli itse armoitettu maestro Olavi Virta ja niin paljon muuta... Danny ja Armi -esitys sujui Salla Mattilan ollessa Armina. Niin ja Simo-Pekka - olen aina niin pitänyt Jari Sillanpäästä :)


Salla Mattilan ääni oli hivelevän puhdas, kaikessa loistokkuudessaan ihanan tyttömäinen, mitä ihan haltioituneena kuunteli, että kuinka se niin kaunis ääni vaan kantoi.


Musiikki liikuttaa ja koskettaa. Kun sitä nauttii näkemästään ja kuulemastaan niin, että välillä naurattaa, niin sitten taas meinasi pakata kosteeta silmäkulmaan. Oli sellaisiakin kohtia, että olisi tehnyt mieli laulaa mukana(onneksi en tehnyt sitä) ja miten alkoi tanssijalka vipattamaan. Olen vakuuttunut siitä, etten ollut ainoa. Yleisö oli niin mukana.

Puvut olivat upeita ja ilmankos, kun Ajan ommel oli niitä kasaan loihtinut. Puvut ja peruukit vaihtuivat tuon tuosta ja en ihan laskuissa pysynyt, kuinka monta artistia me saimme nähdä!

Osaisin kuvitella tämän porukan esiintymään isommassakin tilassa. Niin, ja koska heitä saa pyytää esiintymään, sillä tämä esitys on tilattavissa, niin nyt kaikki työpaikkojen pomot, ottaakaa tämä sakki näyttämään työntekijöille Tähtitaivasta! Vannon, että se ei jätä ketään kylmäksi, ei voi!

Kuvat: Kari Toivonen

Voimateatteri
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)