maanantai 12. tammikuuta 2015

Näyttelijätär - Ritva Oksanen 50 vuotta näyttämöllä

Näyttelijätär on melkonen katsaus Ritva Oksasen 50-vuotiseen näyttelijäuraan! Hämeenlinnan teatterille tehty esitys oli nyt vierailulla Lahden teatterissa.
Outi Popp on käsikirjoittanut Ritva Oksasen rooleista ihanan kimaran, jonka on ohjannut Arja Pessa. Säestyksestä vastaa Pedro Hietanen.

Istuttiin aika lailla edessä ja imin itseeni kaiken, nautin ihan joka hetkestä niin täysillä kuin se vain oli mahdollista.

 Ritva näytteli roolejaan, lauloi upeita lauluja ja otti yleisön ihan kokonaan. Olin ihan haltioissani. Uppouduin ja eläydyin! Kun Ritva laulaa, se tuntuu joka paikassa. Se ei ole vain laulua, se on syvää ja herkkää tulkintaa, mikä koskettaa. Tuntuu, kuin sydän olisi ihan sykkyrällään ja se purkautui kosteutena silmänurkista...

 Elämämenon Eila ja Pesärikon Laimi, ai millaisia rooleja ja miten niitä jaksaisi vaan loputtomiin katsoa ja kuunnella.


Lili Marlenesta Iitin Tiltuun ja siihen väliin kaikki mahdollinen - se kaikki pistää vaan ihmettelemään sitä muuntautumiskykyä. Diivasta rääväsuiseksi eukoksi ja paljon kaikkea muuta.

https://www.youtube.com/watch?v=DDPJbQ6RpAU

Mieleeni jäi soimaan Vanhaa viiniä ja Tuli mies... En olisi halunut sen loppuvan. Kuten Ritva sanoi, olisi voinut vetää vielä toisen kaksituntisen - olisin mieluusti ottanut sen kaiken!
Näyttelijär antaa itsestään kaiken - kiitos Ritva !

Olimme seuraamassa viimeistä esitystä, mutta kyllä minä vaan toivon, että niin ei olisi, että se vaan jatkuisi, sillä vielä on ihmisiä, jotka ihan varmasti tämän haluavat nähdä!

Kuvat: Tommi Kantanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)