lauantai 31. tammikuuta 2015

Remonttijengi

Kouvolan teatteri ilahduttaa katsojiaan farssilla, missä menoa piisaa. Remonttijengi naurattaa, ärsyttää, ihastuttaa ja vihastuttaa!

Alvar(Veli-Matti Karén) ja Taru(Satu Taalikainen) ovat ihan pikkusta vaille valmiissa kodissa. Ollaan niin onnellisia. Remonttijengi on luvannut, että kaikki on kohta valmista. Onko, no ei, sillä pahemmaksi vaan muuttuu. Taru kestää, koska haluaa niin kaiken matsaavan keskenään. Alvar ei jaksa ja ymmärrän siis ihan täysillä sitä!


Keskellä remonttia tunkee vieraita, Tarun kaikella kehuskelija veli, Kalle(Raimo Räty) ja hänen simppeli vaimonsa Marjaana(Nina Petelius-Lehto).

Alvarin äitikin paukahtaa paikalle, niin kaikki farssin ainekset ovatkin kasassa. Mikään ei mene niin kuin pitäisi vaan juuri päivnvastoin. Silti, hyvä mieli pitää säilyttää, sillä onhan oltava onnellisia.


Veli-Matti Karen tekee loistoroolin Alvarina ja sitten Raimo Räty, jolla on kaksoisrooli! Kallena kukkoilee ja kappas, sitten onkin Remonttijengin Marek. Kaksi niin tyystin erilaista roolia!

Kun tämän(painajaisen) on nähnyt, voi muistella omia remonttejaan, joissa on ollut mukana tai sitten vannoa, että meille ei tuu ikinä remonttia!!!

Kuvat: Marja Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)