sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Sielun siskot

Kouvolassa menee nyt niin sielukas musikaali, että se on jokaisen nähtävä, kuultava ja koettava! Sielun siskot osuu niin hyväilevästi sieluun, että se nautinto hakkaa mennen tullen mitä tahansa.


Jasse Varpaman melodiset sävellykset ovat niin tarttuvia, että heti tulee sellainen olo, että haluaa kuulla kaiken uudestaan. Ensi soinnuista asti sävelet uppoaa, sinne sieluun, minne ne jää soimaan.
Matti Laine käsikirjoittajana on armoton sananikkari! Niin biiseissä kuin  koko käsikirjoituksessa, missä käydään elämän koko kirjo, suruineen ja iloineen.

Teatterin lahjakas porukka on loihtinut tästä musikaalista sellaisen spektaakkelin, että kyllä se on Sielun ruokaa. Musiikin ympärille rakennettu tarina on niin elämää, kaikilla mausteilla.

Satu Taalikaisen Laura sai minut itkemään, kun hän muisteli kuollutta miestään. Sami Kosola sai minut nauramaan huvittavan hauskan Tommin roolissa. Elina Ylisuvanto ihastutti räväkkänä Helenana. Heljä Heikkisen Sannu oli Hottis. Veli-Matti Karén kunnostautui kelminä Jakena ja heh, virolaisena Börjenä.


Puvut ja lavastus, valot ja ah, orkesteri, olivat niin osattuja! Olen niin otettu, mitkään sanat eivät riitä kertomaan sitä, miten mie kehrään! Sanonpahan vaan, että uusinnan otan ja suosittelen ihan kaikille tämän kokemista!Sielun siskot on sielulle mannaa!

Kuvat: Marja Seppälä

Kouvolan teatteri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)