torstai 24. elokuuta 2023

Radio Glam - musiikkikomedia

 Radio Glam - musiikkikomedia kaupallisen radion maailmasta - ihan mieletön setti. Onneksi kuulin tästä ajoissa ja niin olin jo varannut sille päivän ja liput! Koska - kaikki halukkaat eivät päässeet tätä kokemaan. Paikka oli Summan Kulttuurikeskus Haminassa ja onneksi lähdimme ajoissa, sillä olipa taas eka kerta tässäkin paikassa. 

Jalle Niemelä on käsikirjoittanut ja ohjannut sellaisen pläjäyksen, että hyvä kun housuissa pysyi sitä seuratessa. 1970-luvun musaa tai 1975 +/-2v.  Mutta joo, siis musan ympärille tarina tai tarinan ympärille musaa, jokatapauksessa lopputulos oli ihan mahtava. 

Siis miten naurattikin se, miten ja millä lailla rustataan radiokanavia ja kenelle. Radio Glam on niille, jotka ihan piakkoin ovat siellä hoitokodeissa. Ei kuunnella Iltatuulen viestiä vaan ihan jotain muuta ja sitä kuultiin tässä Glam-Rock-illassa. 

Ohjaaja-käsikirjoittaja oli itsekin estraadilla osassaan Joe Doe ja millaisella lauluäänellä!!! Elämän tuoma kokemus paistoi, musa oli nam ja kässärissä tietoa ja taitoa. 

Janne Ravi oli Caarlo Männistö, se radiossa huseeraava päättäjä, joka ei sitten oikein muuta teekkään. Vaan millainen meno ja meiniki, ku tarttui mikkiin. Miten helpolta näytti, vaikka ihan pakosti tuli mieleen, että voi tulla ihan hikikii, ku kultaiset vermeet päällä! Muutenkin Janne Ravi on sellainen moottoriturpa, että kun suu aukee, niin sieltä tulee!

Popkööri oli haalittu kasaan ja hitto, mikä kööri, kun siellä oli ihan loistava bändi ja taustalaulajat eli matalan kynnyksen kuoro. Kaikki muusikot ja laulajat ihan viimesen päälle! Lisäksi muutkin näyttelijät!!!

Katariina Myller oli Peppilotta, kaikken mukautuva ja niin rakastunut. Myller on sitten muuten se naispuolinen moottoriturpa, joka ei reploissa takeltele vaan sieltä vaan tulee ja tulee. Lauluääni on ihana ja vieläpä motoriikkakin täysin hallinnassa. 

Maria Urpalainen veti niin hyvin sellaisen nuoren Moonican, nousevan radiotoimittaja osan, koska oli tehnyt tiktok-videoita yms. Kun alkoi laulaa, olin ihan suu auki, että mitä hemmettiä!? Tommy Larvi oli Pekka! Ja kun lauloi, niin lauloi suoraan sieluun. Pekalla oli oma kiva roolinsa ja oli myös  "Happy Endin" yksi osakas. 

Siis, ihan kaiken kaikkiaan koko porukka oli niin vimpan päälle, että soisin tällaisia iltoja tulevan lisää, koska me, jotka kohta panemme hakemuksia hoivakoteihin, haluamme nauttia näistä, missä voimme palata sinne nuoruutemme hurmahetkiin. 
Kannattaa painaa POPKÖÖRI mieleen, koska niiltä saattaa tulla jotain, jahka hengähtävät välillä!

Tykkäsin ystäväni kanssa siis ihan todella paljon ja sen jälkeen on päässä soinut yks sun toinen biisi, mikä tuli kuultua tässä esityksessä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)