lauantai 13. elokuuta 2011

Levoton lapsuus

Kuusankosken teatteri ylpeänä esitti vielä kerran musiikkiesityksen Levoton lapsuus, mikä oli Tapio Suomisen "Täältä tullaan elämä"- elokuvan innostamana tehty. Pohjois-Kymen musiikkiopiston ja taiteen perusopetuksen oppilaat olivat niin LOISTAVIA!

Muistan hyvin omasta nuoruudestani elokuvaversion ja siksikin oli hienoa fiilistellä teatteriesityksellä. Olin alusta asti aivan liekeissä! Siis kerta kaikkiaan, miten ihana esitys! Kaikki olivat niin hyviä, kaikki olivat niin mukana. Minusta oli aivan upeaa katsoa joka ikinen kohta tässä musikaalissa. Tanssiesitykset olivat niin loppuun asti hiottuja, ainakin minun silmissä. Musiikki oli mahtavaa! Kaikki muusikot soittivat niin, että oikein sydän läpätti. Laulut olivat huikeita! Pidin kaikista, enkä millään haluaisi nostaa ketään, mutta on pakko, sillä Vuopalan sisarukset, Roosa(laulu ja kosketinsoittimet) ja Joona(kitara) olivat ihan huikeita. Etenkin kun mietin, missä Roosa on sunnuntaiaamuna :)

Olen kultaisessa keski-iässä, mutta aina kun näen, miten nuorista saadaan irti jotain näinkin mahtavaa, se antaa toivoa tulevaisuuteeen! Olen niin iloinen, että näin tämän esityksen, josta on vielä yksi esitys jäljellä; Kouvolatalon ulkoilmanäyttämöllä osana Taiteiden yötä pe 19.8. klo 21.30. Suosittelen ihan kaikille, mutta erityisesti niille aikuisille, jotka ovat jostain syystä oman nuoruutensa unohtaneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)