perjantai 5. elokuuta 2011

VARES ja sukkanauhakäärme

Olihan ootettu, että pääsee taas näkemään Vareksen! Suuntasin loman alkajaisiksi Kuusaalle, Studio 123- elokuvateatteriin. Minulla oli tärskyt Vareksen kanssa klo 20:20. Ihana rento renttu Turun kaduilta.

Vares saa tälläkertaa toimeksiannon varatuomari Pauli Kontiolta(Carl-Kristian Rundman). Jussi Vares saa pitää silmällä Jesus Loboa(Ilkka Villi) ja etsiä tälle syitä maastakarkoitukseen. Lobo osoittautuu melkoiseksi naissankariksi ja jokainen nainen tuntuu olevan Jesus Lobon lumoissa.

Kakolassa on vaarallinen vanki(Pete Manninen), joka valmistelee pakoa ja onnistuu siinä. Epämääräinen kuntosaliyritys on estraadi ja siellä ällön viehko nainen Inga(Katja Kiuru). Miksi siellä tuntuu ramppavan väkeä, mutta kukaan ei oikein kuntoile.

Sitten alkaa tapahtua... Murha ja sen jälkeen ei ole Vareksenkaan olo helppoa. Henkikulta on hiuskarvan varassa, mutta onneksi kivana piristeenä on Anna!(Maria Järvenhelmi) Vares ja Anna ovat naapuruksia ja koska Anna ajaa taksia, kuskaa myös toisinaan Varesta. Anna onkin Vareksissa se naisosa, joka on hyvä jätkä!

Tutut kaverit ovat tietysti mukana, Luusalmi(Eppu Salminen) ja pastori Alanen(Martti Onnismaa) ihanassa Apteekissa. Kyypakkaus(Jasper Pääkkönen) on kaidalla tiellä ja tekee töitä! Herrojen sanailut ovat aina omaa luokkaansa ja keventävät elokuvaa sopivasti. Niin ja poliisin(Ilkka Heiskanen) kanssa Vareksella on kohtuullisen hyvät välit, toisin kuin useissa yksityisetsivätarinoissa.

Vares ja sukkanauhakäärme on oikein sopiva toimintaelokuva myös naisille, sillä onhan siinä sentään Vares, jonka olemuksessa on  vaan jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)