torstai 29. syyskuuta 2011

Likainen Pommi !

Hyödynnettiin taas Veikkauksen korttia ja kävimme tiistaina katsomassa uuden kotimaisen elokuvan. Meitä oli kaksi nuorta ja kaksi keski-ikäistä. Elokuva Likainen pommi oli aika... hmm... sanoisinko erilainen, erikoinen, jos vertaa kaikkiin niihin elokuviin, joita olen nähnyt.


Kaikki henkilöt ovat äärimmäisen ylikorostettuja, mikä tekee elokuvasta hauskan. Pr-koordinaattori Mirccu(Malla Malmivaara) on niin onneton nysvä, että onnistuu olemaan raivostuttavan hyvä. Hänen miehensä Roba(Ilkka Villi) aivan uskomaton ressukka. Martin Bakka(Jukka Puotila) levy-yhtiön pomona, hah, loistava pöhkö. Laura Melanie(Nina Herala) yrittää pitää ohjaksia käsissään ja Jali(Jussi Vatanen) vaan upeasti myötäilee. PD(Iida Lampela) on se elokuvan tähti, kamala teini, joka on kaikessa superärsyttävyydessään huikea!

Elokuvan huumori on niin kieroa, etten mitenkään voi suositella elokuvaa ihan kenelle tahansa.Kaikkia se tuskin naurattaa, mutta suosittelen silti kokeilemaan, sillä sen verran omituinen tämä elokuva on! Uskoisin, että nuoret tykkäävät enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)