lauantai 24. marraskuuta 2012

Köyhän kabaree

Juurikin niin, että ei ole rahaa, eikä ajatustakaan siitä, miten sitä saisi sen verran, että jotenkin saisi laskut maksettua, joulukin tulossa ja lapsilla ainainen nälkä ja vaatteet kutistuu....

KÖYHÄN KABAREE - sitä se on! Ihan oikea esitys oikeaan aikaan! Roposet kasaan ja ei kun teatteriin, vaikka sillekin rahalle olisi ollut 100 muuta kohdetta. Lähtö meinasi hivenen takkuilla, sillä auto oli tallissa, tallin ovi lukossa ja avaimet ihan jossain muualla kuin saatavilla. Pienen tuumaustauon jälkeen saimme naapuriapua ja pääsimme lähtemään.

Kuusankosken teatteri oli jälleen kunnostautunut ja saimme, minä ja herra 12v, nauttia ihan koko illan ihanuudesta. Eturivistä me tempauduimme niin mukaan, että se oli oikeesti todella hauskaa. Nauratti niin, että oikein vesi silmistä roiskui. Minun piti, seurata tekstejä ja miettiä, mikä on kenenkin tekstiä... Huihai, eipä onnistunut. Olin niin kabareen pyörteissä, ettei siinä mitään miettimään kerennyt.

Musiikki oli niin monipuolista ja upeaa. Kaikki ajankohtaisuus ja paikallisuus antoi vaan lisäväriä. Vaikka olikin niin köyhä olo, tuli ihan hyvä mieli. Kun "rikas herra" vielä tokaisi, että olkaa onnellisia te, joilla on vaan tuulen huuhtoma perse, niin kyllä, siitä se vasta hyvä mieli paukahtikin! Köyhyys ei tuntunutkaan enää ihan niin kurjalta :)

Olin vaikuttunut siitä, kuinka reippaasti ja osaavasti kaikki osansa hoitivat! Kyllä, kun on kyse harrastajista, minä nostan aina hattua! Mieluusti istun aina yleisön joukossa ja nautin tarjoilusta.


Menkää ny hiivatissa katsomaan! Tässä esityksessä ei ole köyhä eikä kippee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)