keskiviikko 7. marraskuuta 2012

STEP UP: Revolution

Voihan kääk! Tyttäreni oli päättänyt, että me menemme elokuviin, minä ja hän. Mikä on elokuva, minkä voi katsoa teinineiti ja hänen keski-ikäinen äitinsä??? Kovasti pähkäiltiin ja raakattiin pois toiminta ja kauhu. Mitä sitten jäi, oli STEP UP! Olin suoraan sanottuna kauhuissani. Miksi, niin elokuva ei sitä kauhua synnyttänyt, vaan koska se oli 3D. Mie kun en tykkää niistä laseista, enkä oikein muutenkaan siitä, että leffa puskee syliin, niin että popcornit meinaa puota. Otin kuitenkin tietoisen riskin, niin kuin vanhoilla naisilla on tapana.

Pääsimme tutustumaan uuteen KINO 123 - elokuvateatteriin, mikä sijaitsee kauppakeskus Veturissa. Sinne pääsee näppärästi, kun ajaa Veturiin takakautta! Ei tartte kulkea kauppakeskuksessa ollenkaan. Wau! Olimme aikataulullisesti ihan viime metreillä, mutta henkilökunta oli ystävällistä. Kaikki sujui kuin tanssi ja siirryimme saliin. Huh! Aika korkeella oli penkit. Kokeilimme silti sitä minulle niin tuttua kolmatta riviä. Toimi!
Lasit olimme saaneet jo ovelta ja ohjeet, milloin niitä kannattaa käyttää. Mainokset näkyvät ihan normaalisti !


Elokuva oli huikea! Tosin aluksi mietin, olenkohan nyt astunut hiekkalaatikolle, mutta kun se eteni, olin aina vaan enemmän haltioissani. Leffa on tanssielokuva, missä katutanssiryhmä tekee loistavia "iskuja", flasmobbeja! Juoni on kevyt ja ei niinkään uskottava, mutta tanssikohtaukset niin hyviä, että juonen antaa anteeksi.Jäin miettimään eri toten sitä, mistä sillä ryhmällä oli varaa järjestää ne kaikki kohtaukset, koska väkisinkin ne nielivät rahaa ja sitä ei kuitenkaan näyttänyt olevan? Mutta, joka kerta kun se flashmob alkoi, olin suorastaan lievässä etukenossa, ihan innoissani. Upeeta katseltavaa!

STEP UP sisältää raamaa ja dromantiikkaa ja ajatuksen siitä, että rajoja voi rikkoa!  Niin ja se 3D ei ollenkaan häirinnyt ja lähtiessä saimme kuulla, että se on alunperin tehty 3D:ksi, eikä vain jälkikäteen muokattu.

Juu! Kyllä miusta tää on ihan koko perheen elokuva, riippuen tietysti perheistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)