keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lätkässä

Kuusankosken teatterissa oli LÄTKÄSSÄ-näytelmä. Sinne heti tai no ei ihan suorilta, sillä kun menee Kuusaalle, voi yhdistää kaikkea muutakin. Menimme siis Kuusankoskitaloon ja heti alkuun taidenäyttelyyn!

Valoa  - sitä siellä oli Kouta Kouvolan taiteilijaseuran johdosta. Aivan ihana näyttely, missä viihtyi, koska siellä oli niin monta ja niin erilaista teosta. Jokaiseen makuun ihan varmasti. Parasta oli se, että siellä voi suorastaan leikkiä Ville Viinikaisen teos, mikä sen nimi nyt olikaan, mutta 80 päätä siinä oli. Tunnettuja kulttuuripersoonia jo entisiä, koska elossa heistä ei ollut ketään. Jokaisen pää oli maalattu upeasti tunnistettavaksi. Koska kaikkia, en minä ainakaan, kyennyt tunnistamaan, niin oli hienoa, kun oli kaveri mukana, joka seisoi toisella puolella ja antoi vinkkejä.
Kaikkea muutakin ihanaa ja kaunista, puhuttelevaa ja koskettavaa siellä oli!

Kuva: Pirkko Porkka

Kun oli näyttely kierretty, niin sitten ylös ja teatteriin. LÄTKÄSSÄ oli ihana nuorten näytelmä, missä valtaosa näyttelijöistä oli nuoria ja lapsia. Erittäin raikasta.
Elias haluaa pelata lätkää, mutta se ei ole niin vain toteuttavissa, koska ilmeisesti äiti on yksinhuoltaja ja isällä menee bisnekset miten sattuu. Elias käy katsomassa kaikki KooKoo:n matsit ja tuntee hyvin jäänhuoltaja Virtasen, ja haluaa päästä ajamaan sitä konetta.
Eliasta kiusataan, mutta hätiin tulee Sara, josta tulee Eliaksen ystävä, jolla on myös omat huolensa.

Kuva: Kuusankosken teatterin nettisivut

Kaiken kaikkiaan näytelmä oli hyvätempoinen ja kaikki joukkokohtaukset olivat todella kivoja. Eniten mieleen jäi varmasti lavan pienin esiintyjä, sillä hän vaan veti roolinsa niin tavattoman luontevasti. Häntä oikein odotti lavalle. Silti, nostan hattua koko ryhmälle, sillä tämän pelin te voititte!

Suosittelen, menkää kaikki katsomaan sekä Lätkässä että Valoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)