maanantai 8. heinäkuuta 2013

Me tulemme taas!

Me tulemme taas, no totta kai me tullaan, joka paikkaan, missä on tarjolla hyvää kesäteatteria! Nyt oli Iitissä. Me tulemme taas, ihanaa tukkilaisromantiikkaa, mitä ei ole saanut kuin vanhoista kotimaisista elokuvista nähdä ja kuulla vanhemmiltaan tarinoita. Senpä takia juuri tämä näytelmä on niin nostalginen ja hauska rillumarei.



Me tulemme taas on musiikkipitoinen ja lauluja säesti ihan oikea haitari. Laulut olivat tuttuja, no joo, ei ehkä ihan nuoremmille, mutta sopivasti keski-ikäisille ja sitä vanhemmille kyllä. Välillä oli oikein pantava peliin kaikki itsehillintä, ettei olisi lähtenyt laulamaan mukaan. Sinänsä ei ollenkaan huono ajatus, mutta ei tällä äänellä.

Näytelmän tarina oli siis tuttu ja oli hienoa nähdä siitä Iittiläinen versio Eero Hasun ohjaamana. Minulla oli jälleen kerran uskollinen herra 13v mukana, joka joutui pian esityksen alussa kipaisemaan autolla hakemaan sadevaatteet. Onneksi, sillä vain kun ne saatiin, uhkaava sade väistyi ja saimme seurata esitystä kuivina!



Tukkilaiset olivat niin tukkilaisia ja ihan pakko myöntää, että Minäpoika(Irma Jäppinen) oli niin paras! Se oli myös herra 13v:n mielipide! Romantiikkaa edustivat AlperttiSanoiSiirakki(Timo Hopponen) ja Kaisa(Iina Helander) ja Olli(Olli Korpela) ja Satu(Sari Rajulin). Herkkää oli, etenkin luona vanhan veräjän.


Tukkien päällä keikuttiin niin kuin kuulukin ja kyllä, toteutus oli erittäin hyvä. Minusta tämä oli oikein Hasun hauska kesäteatterinäytelmä, mitä oli kiva käydä katsomassa! Oma paikallisväritys oli niin paikallaan!

Kuvat: Eeva Tuomala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)