lauantai 30. marraskuuta 2013

Perheistä parhain

Olipa ilta, kun tyttäreni laittoi viestiä ja kysyi mahdollisuutta lähteä kanssani teatteriin! Oho! Oli heti tartuttava tilanteeseen ja niin me istuttiin iltaa Kouvolan teatterissa, missä meni Perheistä parhain. Olihan se mentävä kattomaan, onko viel parempi perhe ku meillä :)

Noh, perheitä oli kaksi. Vuoristot(Hannele Laaksonen ja Ilmo Ranne) ja Kapulaiset(Maija Sydänmaanlakka ja Raimo Räty), jotka olivat naapuruksia ja rouvat vielä sisaruksia. Alkuasetelma on siis varsin herkullinen.


Ihan vaan näiden kesken ei kuitenkaan pelleillä, vaan mukaan tulee herra Kapulaisen nuoruuden harhalaukaus(Satu Taalikainen) ja hänen tyttärensä Juuli(Heljä Heikkinen). Lisäksi on Vuoristojen lähes tuomariksi valmistunut poika Roope(Jose Viitala). "Sokerina" on erittäin reipashenkinen naapuri ja Juulin terapeutti(Veli-Matti Karen).


Juttu etenee hyvin ja asiaa tulee tuutin täydeltä. Tilanteet ovat niin korneja, että panevat naurattamaan. Niin, että oikein kiva, kun kerrotaan meistä, suomalaisista perheistä, huh! Onneksi sitä kuitenkin voi yleisössä huokailla, että ei me nyt ihan tollai, joten menee vähän tirkistelyn piikkiin, kun silmä kovana seurattiin, miten muilla käyttäydytään. Hyvää replikointia ja kivasti oli paikallisuus huomioitu. Niin ja kyllä se ajatuksiakin herätti!Lavastus oli mahtava! Pyörivää näyttämöä käytettiin todalla hyvin hyödyksi, joten näimme äkkiä aina mitä seinän takana tapahtui.

Kuvat: Marja Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)