torstai 5. joulukuuta 2013

Jouluristeily!

Kävin jouluristeilyllä! Riemastuttava jouluinen risteily suoritettiin Kouvolan teatterissa, mikä oli kerrassaan loistava veto, sillä minä, joka niin herkästi tulen merisairaaksi, niin nyt siitä ei ollut tietoakaan. Nautin joka hetkestä, joka ikisestä laulusta ja ohjelmanumerosta ja tarjoilukin pelasi vallan upeasti.

Kouvolan teatterilaiset olivat jälleen panneet parastaan ja aina vaan kykenen yllättymään heidän moninaisista kyvyistään. En luettele ketään nyt sillai kovin erikseen, sillä kaikki olivat täsmälleen yhtä hyviä.


Risteilyisäntä ja -emäntä *tirsk* pitivät huolen siitä, että ohjelmaa piisasi. Tiernapoikaversio oli niin hauska, että sen olisi voinut ottaa heti uusintana. Puhallinorkesteri sai suorastaan haukkomaan henkeä! Rokkikukon heviversio Heinillä härkien -biisistä oli niin mahtava, että heti aloin tykkäämään siitä uudestaan, pikkasen eri lailla. Varma nakki saada minut itkemään oli Sydämeeni joulun teen... Se on vanha juttu, että se biisi vaan itkettää ja niin alkoi nytkin vuolaana kyyneleet valua. Onneksi seuralaisellani(herra 13v) oli taskussa nenäliina, jota minulla ei ollut.


Danny-show oli huikea! Niin, ja Katri-Helena...Katri-Helenat, joita oli lopussa niin paljon, että hyvä ku näyttämö piisasi!

Kiitos, kun sain olla näkemässä kaiken tämän, jouluisen risteilyn!

Kuvat: Jonna Savolainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)