sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viikossa aikuiseksi

Hiihtolomalla rempastiin ja lähettiin elokuviin - Kotkaan! Oikea lomamatka tyyliin viikossa aikuiseksi. Ajoissa liikkeelle, niin saatiin auto melkein oven eteen, sillä paikkahan oli Trio123.
Niin hyvissä ajoin olimme paikalla, että kun olimme saaneet liput, kerkesimme käydä syömässäkin.

Hyvin ravittuna sitten hyvään asentoon hyvälle paikalle ja siinä se oli! Viikossa aikuiseksi alkoi ja kyllä oli hyvä elokuva, siis juuri oikeanlainen siihen tunnelmaan.


Harmiton elokuva siitä, miten nippu erilaisia ihmisiä viettää aikaa yhdessä. Joutuu tulemaan toimeen, kun ryhmän vetäjä ottaa hatkat. Kimppakivaa saaressa, missä sitten sattuu yhtä sun toista.
Jokaisesta kuoriutuu mitä persoonallisimpia tyyppejä.

Kymmenen henkeä saaressa. Jokaisen on vaan opittava sietämään toistaan ja apua, itse en voisi kuvitellakaan vastaavaa. Silti, oli hemmetin hienoa nähdä, kuinka siitä muut selviytyvät ja se oli elokuvan ns. jännite.

Tämä porukka koostuu hyvistä näyttelijöistä ja tutuista sellaista. Elokuvan yksi osa nautintoa on seurata sitä, miten roolit vedetään. 

Minttu Mustakallio oli erittäin hyvä, siis melkein väittäisin, että yhdessä parhaimmista rooleistaan. 

Jotenkin jäi kuitenkin sellainen olo, että aihe oli niin herkullinen, että siitä olisi voinut revitellä vieläkin hauskemman, koska nyt se hauskuus jäi jollain lailla vaille jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)