tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kuin tuhka tuuleen

Tänään kävin hiukan ennakkoon katsomassa Valkealan kesäteatterin tämän kesän esityksen Kuin tuhka tuuleen. Kyseessä olis siis vielä harjoitus, mutta valmiita olivat, sillä kukaan ei takellut missään kohtaa ja sai nauttia esityksestä ihan vapaasti.

Hautaustoimistossa kaksi sisarusta, Camilla ja Aurora, tuskailevat kun perheyritys on niin huonossa jamassa. Tarpeeksi ei kuolla, niin ovat ajat hiljaiset. Naimattomat sisarukset  manaavat hulttioveljenpoikaansa Helmeriä, josta ei ole yritykselle jatkajaa, kun mieluummin juo. Jotain pitäisi tapahtua...

Sitten alkaa tapahtua, kun saapuu ensimmäinen asiakas. Valmiiksi arkussa.
Siitähän se vauhti alkaa, kun gansterit tulee kuvioihin ja gangsterin tyttöystävä. Sitä ennen on jo ikuinen kosija Aimo Tiainen käynyt perinteiselle kosimatkallaan. Tyypillinen kesäteatterifarssi etenee ja on oikein hauska kaikkine kommelluksineen, joita tapahtuu kaiken aikaa. Kun poliisi vielä marssii estraadille, niin se kruunaa kaiken.

Roolit ovat erittäin hyvin ja replikointi toimii. Uskon todella, että tämän löytävät kaikki ja olisihan se suotavaa. Kiitos Valkealan kirkonkylän nuorisoseura ry!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)