lauantai 9. heinäkuuta 2011

Rasmus reissussa

Tänään oli vuorossa Tirvan kesäteatteri. Ihan yks kaks yllättäen päätin sinne lähteä, kun heräsin aamupäiväunilta. Houkuttelin nuoremman poikani mukaan, soitin Tirvalle tulostamme ja ei kun matkaan. Olimme perillä hyvissä ajoin ja söimme jäätelöt, katselimme tummia pilviä...

Kun näytelmä alkoi, niin se loppui saman tien, sillä sähköt meni ja heti sen jälkeen juoksimme kaikki suojaan, koska se ukonilma rojahti päälle.
Pidettiin sadetta varttitunti ja sitten aloitettiin uudestaan. En kuullut kenenkään jupisevan vastaan.

Rasmus reissussa on Astrid Lindgrenin ihana lasten tai koko perheen näytelmä. Lapsia olikin pääosa katsojista, mutta myös näyttelijöistä. Pääosaa, suoratukkaista orpoa Rasmusta näytteli tyttö, Anni Vesterinen, joka suoritui osastaan erittäin luontevasti. Huolimatta siitä, että välillä äänimikit pätkivät, hän vaan hoiti osaansa niin kuin olisi aina tehnyt niin. Hän myös lauloi tosi hyvin.

Näytelmä eteni sujuvasti ja laulukohtaukset mukavasti kevensivät sitä. Lavastus oli hauska, sillä oli rakennettu pyörivä näyttämö, jota sitten aina kohtauksittain pyöräytettiin ja se toimi oikein hyvin.

Loppukohtauksessa Rasmus saa kissanpojan, joka on ihan oikea ja aito!

3 kommenttia:

  1. Kaikki jotka pääsevän niin katsomaan vain! Ota myös sukulaisetkin mukaan! : )

    VastaaPoista
  2. Just niin! Se jäikin miulta sanomatta :)

    VastaaPoista
  3. Heips. Se on se sinun voittama leffalippu vielä noutoa odottamassa, ja tänään viimeinen noutopäivä... pidänkö jemmassa?

    VastaaPoista

Oliskos jotain sanottavaa ;)