sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Juice - taiteilijaelämää

Välillä on käytävä kulttuurimatkalla hiukan kauempana. Matka suuntautui Tampereelle, missä Musiikkiteatteri Palatsissa nähtiin Juice - taiteilijaelämää. Minulle Juicen biisit tulivat tutuksi jo vuonna -77, kun kuunneltiin patterimankalta teltassa musaa. Tehtiin jopa omia sanoituksia, mm.  biisistä Marilyn. Jyrki-boyta esitin Juicena koulun juhlassa, mikä oli sanoitettu kertomaan historian opesta. Niinpä oli varsin kiva nähdä Otto Kanerva Juicena. Silti hän ei esittänyt kaikkia biisejä, vaan niitä oli jaettu muidenkin näyttelijöiden kesken. Ihan loistavaa.
 Tosin oli kerrottu, että musikaalissa kuullaan 21 suosituinta kappaletta. Toki oli niitäkin, mutta aika moni oli sellainen, mitä en ollut ikinä ennen kuullutkaa ja sitä jäi miettimään, että oliko ees Juicen biisejä, mutta nähtävästi oli.
Jumala ja Pyhä Pietari olivat myös mukana ja silti jäin kaipaamaan Jeesusta. "Martti Syrjä" ja "Pate Mustajärvikin" siellä olivat...
 Kuvat: Juha Sompinmäki

Musiikkiteatteri Palatsi oli mahtava paikka, ihanan vanha ja tyylikäs. Siellä me "kuningataraitiossa" seurasimme illan esitystä, josta tuli oikein hyvä mieli.

Sen jälkeen olikin hyvä mennä panimoravintola Plevnaan ruokailemaan.

3 kommenttia:

 1. Juice teki niin paljon musiikkia, ettei 21 biisiä voi mitenkään kattaa kuin osan edes parhaimmista.

  Olen muuten parikin kertaa nähnyt Juicen elävänä, parhaimmassa vedossaan 70-luvulla :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Kari kommentista! Minä kuuntelinkin eniten Juicea juuri 70-luvulla! Ehkä sitten sen jälkeinen tuotanto ei kaikki tullut tutuksi.

  VastaaPoista
 3. Juice sanoitti ja sävelsi paljon musiikkia muillekin artisteille. Ei ole ihan helppoa tietää, milloin kuuntelee Juicen biisiä :)

  VastaaPoista

Oliskos jotain sanottavaa ;)