tiistai 10. tammikuuta 2012

Vares - Jussi Vares

Miulla oli Vareksen kans treffit! Paikkana oli Kuusaan Studio 123 eli ihan tuttu ja turvallinen paikka. Esiliinana miulla oli ystävä, tytär ja vävykki. Kyllä miua jännitti...

Vaan kun Vares, Jussi Vares(Antti Reini) saapui paikalle, jännitys hälveni. Helpotti heti kun näki ne bootsit, samanlaiset ku miulla. Niin, ja jos miehet tarkkailevat, miten nainen kävelee, niin kyllä naisetkin sivusilmällä panevat merkille, miten miehet askeltavat. Vareksen kävely on just sitä, Ihanaa!

Ainiin, tälläkertaa Vares meni sit Pohjanmaalle. Siellä oli murhattu nuori nainen ja sen murhan tutkimiseen Vareksen palkkasi kirkkoherra(Markku Maalismaa). Ei ihan sitten niitä ihan synnittömimpiä. Ihana pikku kylä, Kahdenvirranmaa, missä kaikki on pysähtynyt jonnekin kauas ja ihmiset omituisia. Niin, että kylähullukin(Aake Kalliala) vaikuttaa ihan järkevältä.

Murhan tutkimisessa joutuu tutustumaan hurmoshenkiseen saarnaajaan(Peter Franzen), hänen vaimoonsa(Merja Larivaara), paikallisen kirjapainon omistajaan(Jarmo Mäkinen), ja tohtoriin, nimeltä S.Hento(Kari-Pekka Toivonen). Paikallinen taksisuhari(Pekka Huotari) auttaa Varesta, samoin kuin kylähullukin, Paskamantteli.

Vares joutuu jälleen kerran mitä kamalimpiin tilanteisiin, niin etten välillä meinannut uskaltaa edes katsoa...huisin jännää! Vaan, Vares, Jussi Vares selviytyy, aina!
Menkää kattomaan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)