tiistai 3. tammikuuta 2012

VARASTO

Varasto on uusi kotimainen elokuva. Aivan mahtava! Niin huikea, että oli pakko käydä katsomassa se kaksi kertaa. Kestää vaikka kuinka monta katselukertaa. On heti niin hauska, että oikein kovasti paljon pani naurattamaan. Molempina kertoina tieni johti Kuusaalle!


Arto Salmisen kirjan pohjalta värkätty elokuva toimii. Nimekäs näyttelijäkaarti vetää niin hersyvästi, että oksat pois ja Varastoon. Kari-Pekka Toivonen(Rousku) on niin ihana, hän kävelee niin, että huh, melkein kuin John Travolta. Minttu Mustakallion(Karita) nauru jää mieleen. (poikani väitti, että ihan kuin äiti...) Aku Hirviniemi(Raninen) on niin topakka resukka, että oikein hirvittää(naurattaa). Juha Muje(kauppias) on uskomaton ilmeilijä. Puhumattakaan kaikista muista näyttelijöistä, jotka tekivät oman hauskan roolinsa.
On se kamalaa(hauskaa), kun panemisen seurauksena nainen napsahtaa raskaaksi ja ottaa miehen! Siinä se sitten on, varastomies, joka myy kaupan ohi eli on varas. Soppa oli hyvin keitetty.

Kantsii mennä katsomaan. Mie taijan kattoo, miltä se Elovenapaketin tyttö näyttää...

1 kommentti:

  1. Ihan huippu elokuva kyllä :) Tulin äsken katsomasta ja vois tosiaan vaikka toisenki kerran katsastaa :) Näyttelijät oli tosi hyviä myöskin :)

    VastaaPoista

Oliskos jotain sanottavaa ;)