perjantai 20. tammikuuta 2012

Diiva ja sen sisko

Sain iloksen nähdä Diivan jo hiukan ennakkoon ja olipa kiva esitys. Kiva ja kiva... se oli hauska ja loistava!

Nina Petelius-Lehto on kerrassaan mainio Diiva ja sen sisko. Hän ottaa haltuun koko näyttämön niin että siinä meinaa kaikki muut jäädä seinille. Kaksoisrooli toimii todella hyvin. Se olikin osa näytelmän jippoa, kumpi tulee lavalle, Diiva vaiko sen sisko! Managerina on vieraileva Jukka Peltola, joka suoriutuu roolistaan hengästyttävän hyvin. Siis, hän oli niin uskottava, että minusta hän oli niin manageri.


Mukava yllätys on teatterin kapellimestari Antti Nykänen, joka näyttelee varsin onnistuneesti Diivan aviomiestä. Kun Veli-Matti Karen tuli näyttämölle, minulla meni tovi, kun katsoin, kuka hän on??? Olin niin ilahtunut siitä, että jälleen hän ui niin rooliinsa, ettei ollut tunnistaa.

 Kuvat: Marja Seppälä

Arimo Haltsonen on Diivan ex-mies, joka yllättäen saapuu paikalle. Jaana Raski on "kamala" juorutoimittaja. Juonittelevaa palvelusväkeä ovat Jose Viitala ja Eeva Markkinen. Kaikki juoksevat ovista sisään ja ulos, kunnon farssin tyyliin.

Lavastus oli minusta henkeäsalpaava. Kun esirippu nousi(nousiko se vai siirtyi?), niin huokaisin ihastuksesta - upeaa! Kun Diiva asteli paikalle henkäisin toisen kerran, ihanaa!

Tämä siis Kouvolan teatterissa, missä on pettämätön sakki! Diivaa kannattaa mennä katsomaan, minäkin menen - toisenkin kerran! Diiva on niin Nina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)