perjantai 9. elokuuta 2013

Jotakuinnii 7 veljestä

Voikkaalla, Virtakivellä, siellä ihanan kahvilan pihalla esitettiin kesäteatteria. Olin tavattoman rohkea ja otin mukaan lapseni, mutta myös koiran! Syystä, että siellä oli lapsia ja esitys oli luvattu kestävän normaalia lyhyemmän ajan.
Kesto: Jotakuinnii puolisen tuntia riippuen riidan määrästä.

Kyseessä oli siis Seitsemän veljestä tai siis Jotakuinnii 7 veljestä. Ihan paras esitys koskaan näkemistäni versioista. Näyttelijät olivat luontevimpia kuin ikinä ja näytelmä eteni vauhdikkaasti.

Veljekset olivat juuri niin kuin kuvitella saattoi, oman oloisia. Vanhemmat pitivät hiukan ohjia ja nuoremmat viilettivät missä sattuu. Loistavaa ja juuri niin toden tuntuista.

Kuva: Kini Laine
Ei varmaankaan ihan niitä helpoimpia ohjaustöitä, mutta silti olin yllättynyt siitä, että pysyin jotakuinnii kärryillä. Tämä näytelmä oli raikas ja hauskin Seitsemän veljestä. Vaan ei sovi unohtaa Venlaa! Venlassa oli särmää, kun hän heti aluksi esitteli hameensa, jota muka olisi pitänyt esityksessä käyttää :)

Kuva: Piia Kleimola
Hyvä-hyvä! Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Ihania olivat pojat, joita ei siis oltu iällä pilattu, niin ja se tyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)